Cele mai iubite echipe de handbal din țară joacă la TVR! | VIDEO

TVR.RO | actualizat: Marţi, 15 Septembrie 2020
Televiziunea Română şi Federaţia Română de Handbal continuă parteneriatul pentru transmiterea la TVR 1 şi TVR 2 a meciurilor din campionatele interne şi naţionale.
handbal

Televiziunea Română şi Federația Română de Handbal au semnat un nou contract pentru difuzarea pe posturile TVR 1 şi TVR 2 a meciurilor de handbal din competițiile interne, masculine şi feminine, precum şi a meciurilor disputate pe teren propriu de echipele naţionale ale României. Parteneriatul continuă astfel, şi pentru următorii doi ani, buna tradiţie prin care TVR oferă telespectatorilor săi sport de calitate, cele mai interesante competiții handbalistice şi partidele jucate de cele mai îndrăgite echipe.

Iubitorii handbalului vor putea vedea, începând din această lună, meciurile din Campionatele Naționale de Handbal – masculin şi feminin, Liga Zimbrilor, Liga Florilor MOL, Cupa României FAN Courier – masculin şi feminin, Supercupa României, precum şi meciurile echipelor naționale de handbal masculin şi feminin, organizate de FRH.

Cele mai îndrăgite echipe din handbalul românesc – CSM Bucureşti, echipa celei mai bune jucătoare din lume – Cristina Neagu, SCM Râmnicu Vâlcea – redutabila rivală, precum şi „Zimbrii” de la CSA Steaua Bucureşti sau CS Dinamo Bucureşti dau întâlnire fanilor, în continuare, la TVR. Astfel, 330 de handbaliste, printre care o campioană mondială şi trei vice-campioane mondiale, precum şi 330 de handbalişti îşi vor da concursul pentru ca fanii acestui sport să urmărească noi sezoane competiţionale palpitante.

„Este un contract foarte important pentru TVR în condiţiile unei concurenţe extrem de puternice pe piaţa drepturilor sportive de televiziune din România. Mă bucur enorm pentru că acest sport frumos este în continuare la televiziunea publică şi consider că aici îi este locul pentru că e dreptul oricărui cetăţean, din orice colţ al ţării, să vadă campioni atât de mari, frumoşi, cu titluri europene şi mondiale. Mulţumesc Federaţiei că a decis să continue parteneriatul cu noi şi, ca de obicei, vom face echipă împreună pentru a produce şi difuza meciurile ligii feminine, masculine, dar şi pe cele de calificare ale naţionalelor.”, declară Doina Gradea, preşedinte-director general al Televiziunii Române.

Conform parteneriatului, telespectatorii TVR vor putea urmări, pe 15, 16 şi 17 septembrie, cele mai bune partide ale Ligii Zimbrilor, în transmisiune directă de la Sfântu Gheorghe.

În 3 septembrie, de la ora 18.00, handbalistele de la CSM Bucureşti le-au întâlnit, în Cupa României FAN Courier, pe jucătoarele de la CSM Slatina. Meciul s-a disputat la Sala Polivalentă din Capitală și a fost câștigat de CSM București, scor 34-17.