Casa de producţie TVR ne propune spectacolul "Poker"

TVR.RO | actualizat: Luni, 01 Iulie 2019
„Poker”, de Adrian Lustig, în regia lui Alexandru Tocilescu (preluare a producţiei Teatrului de Comedie) se transmite pe 28 iunie, de la ora 23:00, respectiv pe 29 iunie, de la ora 10:00, la TVR Internaţional şi pe 30 iunie, de la ora 20:30, la TVR 3.

„Poker”, de Adrian Lustig, în regia lui Alexandru Tocilescu (preluare a producţiei Teatrului de Comedie)

Distribuția: George Mihăiță, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Simona Stoicescu

Asistent de regie: Claudia Nedelescu

Decor: Puiu Antemir

Costume: Anca Răduță

Regia și adaptarea: Alexandru Tocilescu

Organizatori producţie: Traian Andriescu, Sunetiști: Valentin Bartolomeu și George Sandu, Postprocesare sunet: Cătălin Popescu, Editor imagine: Costică Marciuc, Director de imagine: Aurel Pițigoi, Regia de montaj: Judith Georgescu, Regizor TV: Dominic Dembinski, Producător: Cristina Anton, Producator delegat: Dana Filip Von Becker

De la data premierei, 17 aprilie 2004, “Poker” s-a jucat seară de seară cu casa închisă. O distribuţie de zile mari, regia semnată Alexandru Tocilescu și un subiect tot timpul prezent.

Cele trei personaje sunt tipologii pe care le întâlnim în jurul nostru. Titel, omul de afaceri, nu are nici educație, nici scrupule, dar este înconjurat de gărzi de corp. Senatorul - corupt - se zbate să-și mențină mandatul pentru a avea imunitate. Medicul chirurg nu se prezintă la cazurile de urgență decât dacă pacientul are o rudă cu bani, sus-pusă. Monica vrea să devină vedetă și să găsească un partener care să-i îndeplinească toate dorințele.

Program de difuzare:

TVR Internațional: vineri, 28 iunie, ora 23:00 și sâmbătă, 29 iunie, ora 10:00 (ora României)

TVR3: duminică, 30 iunie, ora 20:30

 

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe TVR+.

Producător coordonator: DEMETER András István