Canalele TVR au poziţii noi în grila operatorului Digi (RCS & RDS)

TVR.RO | actualizat: Luni, 24 Octombrie 2022
Începând din data de 12 octombrie 2022, clienţii operatorului de servicii de telecomunicații Digi (RCS & RDS) găsesc canalele TVR pe alte poziții, în zonele Bucureşti şi împrejurimi.
Televiziunea Romana

•       TVR 1 HD, prima poziţie în grup, televiziuni generaliste

•       TVR INFO, prima poziţie în grup, televiziuni de ştiri

Începând din data de 12 octombrie 2022, clienţii operatorului de servicii de telecomunicații Digi (RCS & RDS) găsesc canalele TVR pe alte poziții, în zonele Bucureşti şi împrejurimi, în urma procesului de reorganizare a grilei TV demarat de companie.

În acord cu noua Lege a Audiovizualului, operatorul Digi (RCS & RDS) a reorganizat posturile din grilă pe "grupuri tematice unice". Astfel, canalele generaliste sunt poziționate în al doilea calup, care este deschis de TVR 1 HD – poziția 22. TVR 1 se regăsește la numărul 23, TVR 2 HD, la 24, TVR 2, la 25, iar TVR 3 la poziția 26.

TVR INFO, canalul de știri al Televiziunii Române, ocupă poziţia 55, prima în grupul canalelor informative din grila RCS & RDS.

Telespectatorii abonați la serviciile operatorului Digi (RCS & RDS) care întâmpină probleme în recepționarea canalelor Televiziunii Române trebuie să contacteze furnizorul pentru remedierea acestora.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol