AUDIENŢE DE TOP PENTRU TVR DE 1 DECEMBRIE

TVR.RO | actualizat: Luni, 04 Decembrie 2023
Sute de mii de români s-au uitat la programele Televiziunii Române de 1 Decembrie, încă de la primele ore, iar imaginile spectaculoase produse şi filmate de TVR la parada militară s-au văzut la toate televiziunile din România.
Parada 1 Decembrie

Televiziunea Publică a fost, şi în acest an, partener oficial al evenimentelor desfăşurate de Ziua Naţională a României în Bucureşti şi în ţară, iar în această calitate a oferit gratuit semnal tuturor televiziunilor interesate.

Telespectatorii au putut urmări integral paradele militare de la Arcul de Triumf şi de la Alba-Iulia, Capitala Unirii, la TVR 1 şi TVR INFO, cele două evenimente situând posturile Televiziunii Române în top 5 programe Tv în intervalul respectiv.

(oar_w460) Alba Iulia

Parada de la Arcul de Triumf, comentată, în direct, de Adelin Petrișor şi generalul Constantin Spînu a fost privită, în medie, la nivel naţional, de 300.000 de telespectatori (Rtg 1,7%, Share 6,6%, interval orar: 10.54 -12-15), iar în minutul de aur (ora 11.56), de aproape 400.000 (Rtg. 2.3, Share 8.4).

(oar_w460) Adelin Pet

Defilarea de la Alba Iulia, difuzată pe TVR INFO, a atras anul acesta de patru ori mai mulţi telespectatori comparativ cu anul trecut, şi a poziţionat postul de ştiri al Televiziunii Române pe locul 4, cu 58.000 de privitori (Rtg 0,4, Share 1.3%, target naţional 18+, interval orar 14.50-15.38).

(oar_w460) Vlad Ungar

Alături de jurnalistul Adelin Petrişor, care a transmis corespondenţe de la parada din Bucureşti, Vlad Ungar şi Carina Muller, de la Alba Iulia sau prezentatorii din studiouri şi reporterii din mijlocul oamenilor, pentru ca românii să aibă parte de cele mai bune imagini şi reportaje de la paradele de Ziua Naţională din Bucureşti şi Alba Iulia, Televiziunea Română a avut în teren un număr impresionant de resurse tehnice şi umane, printre care două CARE de reportaj, zeci de tehnicieni şi cameramani.

(oar_w460) car tv Alb