Andreea de la Big Brother debutează ca actriţă de film în "„La Urgenţă"

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

Andreea Vasile, participantă la Big Brother I, şi-a făcut debutul în film în serialul La urgenţă, printr-un rol episodic.

Andreea s-a făcut cunoscută din prima serie Big Brother, când, datorită personalităţii puternice a reuşit să ajungă până în finală. Încă din „cas㔠Andreea îşi manifestase dorinţa de a ajunge să joace în teatru sau film mai târziu, lucru care, iată, a început să se concretizeze.

Studentă în anul II la UNATC, la secţia actorie, Andreea a ajuns să joace în episodul şase al serialului La urgenţă rolul unei tinere de 23 de ani, descoperită cu o tumoare la colon. Este primul film în care joacă, până acum participând doar la proiecte de teatru împreună cu colegii de la actorie şi regie.

Pe platourile serialului a ajuns prin casting. Fără să mai fie nevoită să dea vreo probă, Andreea s-a integrat repede în echipa din ai cărei membri cunoştea deja o parte.

Emanuel Pârvu, spre exemplu, medicul Edi Leonte care s-a ocupat de ea în film, i-a fost coleg de facultate, dar într-un an mai mare. Pe Xing-Elena Ling şi pe Iulia Lumânare le ştie, de asemenea, tot de la UNATC. Aşa încât atmosfera a fost pentru ea una primitoare şi a avut ce să înveţe. Întrebată cum i s-a părut colectivul care a găzduit-o timp de trei zile, Andreea nu a ezitat să îşi manifeste încântarea faţă de regizorul Andrei Zincă, al cărui stil de îndrumare a impresionat-o, fiind diferit de tot ce a cunoscut până acum.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE