Adrian Sobaru a renunțat la protestul din fața sediului TVR

TVR.RO | Vineri, 10 Septembrie 2021
Astăzi, 10 septembrie, în urma discuției pe care a avut-o cu doamna Ramona Săseanu, Directorul General Interimar al SRTv, Adrian Sobaru a încetat protestul pe care l-a inițiat în urmă cu cinci zile.

Subliniem faptul că, încă din data de 6 septembrie, ziua începerii protestului și până  la momentul renunţării, conducerea și alți reprezentanți ai Televiziunii Publice au dialogat permanent cu Adrian Sobaru, starea de sănătate i-a fost monitorizată constant, cadrele medicale ale instituţiei deplasându-se la locul protestului pentru a-l evalua. De asemenea, domnul Sobaru a fost asistat, zilnic, de psihologul instituţiei.

După cinci zile de protest, colegul nostru a renunțat la demersul său în urma discuției avute cu Directorul General Interimar al Televiziunii Române, însă reprezentanții SRTv, inclusiv echipa medicală, vor păstra legătura cu Adrian Sobaru pentru a ne asigura că starea sa de sănătate este bună, fiind pregătiți să intervină în cazul în care situația o impune.Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol