„"La Urgenţă", bebeluşii sunt daţi cu dulceaţă

| actualizat:
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg
Mugur_Nedelescu_TVR.jpg
Roxana_Chirita_TVR.jpg
Sebastian_CheluTVR.jpg
Tudor_Chirila_TVR.jpg

Duminica trecută, Cătălin Paraschiv şi Xing-Elena Ling au trecut printr-o grea încercare, survenită odată cu scenariul episodului cinci al serialului La urgenţă. Medicul rezident Lucian Staicu şi asistenta Cami Tache au moşit o fetiţă.

În film, bebeluşul „juca” rolul nou-născutului unei tinere venite la spital cu dureri … de burtă, fără să bănuiască ce are.

În La urgenţă totul este construit după un calapod realist, aşa că şi bebeluşul - actor a avut o vârstă foarte fragedă - doar trei zile. Micuţa a fost adusă de la maternitate şi pentru că nici un copil nu este curat la naştere, ea a fost unsă cu dulceaţă, iaurt şi gel, produsele toxice fiind excluse. Faptul că fetiţa a fost foarte cuminte la filmare le-a uşurat foarte mult sarcina actorilor prezenţi în acea scenă. Echipa serialului nu a făcut rabat de la a o trata cu o deosebită atenţie pe micuţa actriţă. În jurul ei

s-au aflat: o asistentă reală, care, de altfel, a şi jucat în această scenă, persoane care s-au ocupat de încălzirea ei şi, nu în ultimul rând, actorii Cătălin Paraschiv şi Xing-Elena Ling.

Cătălin a fost, de departe, cel mai emoţionat dintre toţi cei prezenţi, „pentru că indicaţiile despre cum să ţii un copil în braţe, nu se compară cu ţinerea lui în braţe”. „E foarte greu să ai grijă de o creatură atât de fragilă”, a mai realizat el după filmarea scenei.

Atât Cătălin, cât şi Xing au pregătit momentul de duminică cu o săptămână înainte, mergând la o maternitate din Bucureşti pentru trei ore, pentru a primi indicaţii de la medici despre mişcările recomandate viitoarelor mămici în timpul travaliului, despre modul în care trebuie să fie ajutat copilul să iasă, dar şi altfel de informaţii folositoare.

DEPARTAMENTUL COMUNICARE ŞI RELAŢII INTERNAŢIONALE