loader
Foto

WILSON, rol principal în episodul 10 al serialului Dr. House

Prietenul lui House este pus la grea încercare în episodul din această seară al serialului Dr. House. De la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+ aflaţi decizia lui.

 

Wilson devine subiectul principal al episodului din această seară. El va avea o sarcină grea, aceea de a face diferenţa dintre un pacient şi un prieten.

Este vorba despre Tucker (Josh Malina), care, de câţiva ani buni, a scăpat de leucemie, dar care acum este internat la clinica Princeton-Plainsboro cu simptome ciudate. Wilson refuză să accepte opinia lui House, care este convins că Tucker are cancer, aşa că cei doi pun pariu pe 100 de dolari asupra diagnosticului. Şi ca de fiecare dată, House are dreptate. Prin urmare, Tucker face din nou chimioterapie, de data aceasta într-o doză dublă, mult mai agresivă, ceea ce îi distruge ficatul. Singura cale de a supravieţui este ca în următoarele ore să beneficieze de un transplant şi cum nu apare nicio soluţie, Tucker apelează la Wilson. Cei doi sunt compatibili, aşa că unica salvare este ca Wilson să îi cedeze lui Tucker o parte din ficat.

House şi Cuddy sunt total împotriva transplantului, iar Wilson are de luat cea mai grea decizie din viaţa sa.

(w882)

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.