loader
Foto

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

 

În această dimineață, în Arena Malmö, construcția scenei Eurovision a fost oficial finalizată, înainte de începerea primelor repetiții care vor avea loc în doar câteva zile. Săptămâna trecută, Echipa Tehnică a desfășurat repetițiile pentru a se asigura că iluminatul și camerele vor funcționa conform planului.

În interiorul Arenei Malmö, scena este echipată cu 2.168 de aparate de iluminat, fiecare având o sursă LED sau laser. Au fost necesare 4 săptămâni de pre-programare pentru a pregăti toate luminile pentru utilizare.

LED-ul este un component-cheie al construcției scenei. Sunt aproximativ 1.000 de metri pătrați de ecran LED în /și deasupra decorului. Numai LED-ul de pe podeaua scenei are o suprafață de 186 de metri pătrați, în timp ce ecranul LED din fundal are o mărime de 340 de metri pătrați.

5 cuburi LED atârnă de tavan, contribuind cu 460 de metri pătrați de ecrane LED. Un total de 204 tone de echipament tehnic sunt suspendate de tavan, poziționate și mutate printr-o macara cu viteză variabilă de 196.

O echipă de management de scenă formată din 6 persoane va fi prezentă la cele trei emisiuni live. O echipă suplimentară de 36 de persoane va asista echipa de management de scenă.

Repetițiile Eurovision 2024 cu toți artiștii participanți sunt programate să înceapă sâmbătă, 27 aprilie.

 

Sursa: eurovoix.com

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...