loader
Foto

Galerie foto

Cu TVR1, Odeon şi Cinema City vezi „Viaţa Secretă a lui Walter Mitty”

Intră acum pe pagina de Facebook TVR1 şi câştigă invitaţii duble la envenimentul de lansare a filmului „Viaţa Secretă a lui Walter Mitty”

 

Documente disponibile pentru descarcare:

TVR1, Odeon şi Cinema City ţi-au pregătit o surpriză! Vrei să vezi primul povestea unei persoane normale care visează cu ochii deschişi la aventuri măreţe? Te aşteptăm pe pagina de Facebook TVR1, intră în concurs şi poţi câştiga o invitaţie dublă la evenimentul de lansare a filmului „Viaţa Secretă a lui Walter Mitty”., eveniment care va avea luni, 16 decembrie, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Nimeni nu cunoaşte cu adevărat puterea viselor interioare, din mintea noastră . . . până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente poveşti fantastice din toate timpurile – povestea naturii irezistibile a visului: VIAŢA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY, de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini şi jumătate, din anul 1939, şi a dezvoltat-o într-o comedie a secolului XXI, despre un bărbat care descoperă că viaţa sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească.

Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanţă mentală de la viaţa sa fără sare şi piper şi dispare într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune şi învingerea constantă a pericolului.  Dar când Mitty şi colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-şi pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale, începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Aşadar, nu rata o seară de neuitat împreună cu prietenii TVR 1, Odeon şi Cinema City, în care poţi vedea primul reecranizarea poveştii care, imediat ce a fost publicată în The New Yorker, a avut un impact invers proporţional cu lungimea sa. A inspirat o comedie cinematografică a anilor ’40, numeroase spectacole teatrale şi a introdus sintagma „e un Walter Mitty” în limbaj, cu referire la oricine care mai mult visează cu ochii deschişi decât trăieşte real.

Filmul este distribuit în România de Odeon, iar în cinematografele din ţara noastră va rula din 27 decembrie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

(w882) WalterMitt

FILM.TVR.RO

Logo

 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.