loader
Foto

TVR HD prezintă povestea celor 20 de ani de TVR Internaţional

După difuzarea în diaspora, în toamna anului trecut, seria emisiunilor TVRi20 poate fi urmărită şi de telespectatorii din România, sâmbăta şi duminica, de la ora 17.00,  pe TVR HD.

 

Carmen Târnoveanu, moderatoarea şi realizatoarea emisiunii, ştie că mulţi dintre voi aţi traversat prin parcursul propriului destin şi o parte din istoria TVR Internaţional. De ce să nu o evocăm? Facem apel la amintiri prin Arhiva TVR Internaţional, privim onest spre ce am construit împreună şi spre ce înseamnă pentru noi, responsabilitatea unui viitor în care vrem să fim.

TVR Internaţional 20 este o emisiune eveniment ce reface povestea celor două decenii de când ne găsim unii pe alții, de când ne căutăm unii pe alţii, de când trăim împreună, noi, românii.

"Pentru cei douăzeci de ani de viaţă ai TVR Internaţional, sala Cerchez sau Marele Salon de Recepţie al Muzeului National Cotroceni, reamenajat între 1925-1926 de către arhitectul român Grigore Cerchez în stil neoromânesc, am găsit a fi un loc firesc în care să mai agonisim puţină istorie", este de părere Cecilia Melinescu, producătorul emisiunii.

În emisiunea TVR Internaţional 20  îi veţi revedea pe acei oameni buni care au găsit partea cu greutate a sensului vieţii: aceea de a nu trăi doar pentru sine, ci şi pentru ceilalţi.

La prima ediţie dintr-o serie de emisiuni eveniment pe care vă invităm să o urmăriţi pe TVR HD, dar şi prin platforma online a TVR, www.tvrplus.roRodica Popescu-Bitănescu, Marcel Pavel şi Paula Seling celebrează douăzeci de ani de viaţă ai TVR Internaţional.

Ediţiile sunt disponibile online pe TVR+

Emisiunea TVR Internaţional 20, sâmbătă şi duminică, ora 17.00, TVR HD

Realizatori: Cecilia Melinescu & Carmen Târnoveanu

Producător: Cecilia Melinescu

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".