loader
Foto

Vineri este ultima zi de reality show în cantonamentul finalistelor Miss Universe Romania 2013

În exclusivitate la TVR 2 şi TVR+

 

În aşteptarea marei finale Miss Universe România din 14 septembrie, telespectatorii le-au putut cunoaşte pe cele 22 de concurente pe parcursul a 10 ediţii speciale, zilnice, despre pregătirile lor.

Astfel, în perioada 4-13 septembrie, în fiecare zi (lucrătoare) de la ora 17.30 şi în weekend de la 18.30, românii le-au urmărit pe frumoasele finaliste în exclusivitate la TVR 2 şi online pe TVR+ într-un reality show înregistrat în cantonamentul fetelor.

Aspirantele la titlul suprem al frumuseţii au de îndeplinit misiuni cu scop caritabil, sarcini care le evidenţiază curajul, simţul umorului şi inteligenţa. Ele trebuie să convingă nu doar prin frumuseţe, ci şi prin caracter, moralitate, educaţie, carismă şi tărie de caracter. Fiecare candidată trebuie să demonstreze că este capabilă să facă faţă cerinţelor şi presiunii unui titlu internaţional ca Miss Universe.

În atmosfera luxoasă oferită de Premier Palace Hotel & SPA din Bucureşti, finalistele participă la şedinţe foto, seminarii şi cursuri de pregătire pentru marea competiţie. Pe lângă pregătirea pentru concurs, fetele au de îndeplinit şi diferite sarcini importante, cum ar fi strângerea de fonduri pentru susţinerea în şcoală a studenţilor din centrele de plasament. Cum se descurcă ele pe timpul diferitelor probe, cursuri, teste, provocări sau atunci când nu ştiu că sunt filmate cu camera ascunsă, urmează să aflaţi în fiecare zi, la TVR 2 şi TVR+.

Prezentatoarele acestui program sunt Valentina Ionescu şi Larisa Popa, deţinătoarea titlului “Miss Universe Romania-2011”.

Pentru a 16-a oară, România are şansa de a fi reprezentată în cadrul prestigiosului concurs internaţional de frumuseţe Miss Universe, ce se va desfăşura în acest an într-unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii – Moscova.

Selecţia naţională, Miss Universe Romania 2013, îşi va desemna câştigătoarea pe data de 14 septembrie, în cadrul unui show transmis în direct de TVR 2. Reprezentanta României va participa la faza internaţională a concursului Miss Universe 2013 ce se va desfăşura în 9 noiembrie, în Moscova. Evenimentul internaţional va fi transmis pentru prima dată în direct, în România, de TVR 2.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...