loader
Foto

Galerie foto

Campania „Citeşte Româneşte” - numai la TVR 2

TVR 2 derulează campania „Citeşte Româneşte”, dedicată promovării literaturii româneşti şi a scriitorilor români contemporani. Campania poate fi urmărită pe TVR 2 şi online, pe pagina de Facebook a acestui post.

 

Ediţiile campaniei sunt disponibile online pe TVR+

În cadrul campaniei, TVR 2 difuzează săptămânal - sâmbăta, după filmul de Oscar - o emisiune în care este prezentat câte un scriitor român contemporan şi cea mai nouă carte a sa.

Programul este prezentat de Ioan Buduca – eseist, publicist şi critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România. „Ne propunem să creştem interesul telespectatorilor pentru literatură şi scriitorii români contemporani şi să-i îndemnăm la lectură”, a declarat Ioan Buduca, prezentatorul emisiunii. „Campania este parte a misiunii publice a TVR de educare a publicului şi de promovare a valorilor româneşti autentice”, a adăugat Buduca.

La sfârşitul fiecărei luni, TVR organizează un concurs cu premii constând în cărţi cu autograf din partea autorilor prezentaţi.

 


***

Campania poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!


FILM.TVR.RO

Logo

 
Tenorul Florin Georgescu, la ”Portret de excelență”: ”Trebuie să-mi placă mie ceea ce cânt, ca să pot transmite”

Este tenor de talie internaţională. A cântat pe marile scene ale lumii. Unul dintre rolurile memorabile din cariera sa a fost ,,Manrico” din ...

Avocatul dumneavoastră: Competența materială și teritorială a instanțelor de judecată

Luni, 1 aprilie, de la ora 21:00, Angela Avram vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internațional.

Carmen Târnoveanu prezintă o premieră pentru televiziune, în debutul noului sezon “Dăruiește Românie!”

40 de artiști ai Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București vor urca pe scena emisiunii “Dăruiește Românie!”, în ...