loader
Foto

Tradiţie românească şi feng-shui japonez la Ştirile de mâine

Şi Mihai Găinuşă a pregătit o ediţie specială, de 1 Decembrie, a emisiunii "Ştirile de mâine".  Ştirile atât de proaspete, încât nici nu s-au scris, sunt livrate la ora 23.25. La TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR +.

De Ziua Naţională, emisiunea Ştirile de mâine vine atât cu invitaţi la care nu se-aşteaptă nimeni, cât şi cu o moderatoare zen – surpriză! „O să fie o îmbinare de tradiţie românească şi feng-shui japonez”, ne spune Mihai Gărinuşă, gazda Ştirilor de mâine de la TVR 1.

În ediţia din 1 Decembrie, Ştirile de mâine se întorc în trecut, istoria, cultura şi mai ales poezia fiind prezente în studioul emisiunii. „Toate trecute cu atenţie prin sarea satirei şi prin piperul umorului şi condimentate cu un uşor accent de Tokyo!”, continuă realizatorul. Mihai Găinuşă nu vorbeşte japoneza. Deşi încearcă uneori. În schimb, poate vorbi în versuri. Dacă vreţi să aflaţi cum se spune „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!”, în japoneză, urmăriţi Ştirile de mâine la TVR 1 începând cu ora 23.25.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.