loader
Foto

Galerie foto

Sunteţi pregătiți să dăruiți Românie?

Ați revăzut o ediție ”Dăruiește Românie!” în care Carmen Târnoveanu i-a avut ca invitați pe: VH2, Ștefan Stan, Daniela Nane, Nicola, Cristina Nichita, Trupa de teatru Actharsis și Trupa de dans AnyMagical. Pe 10 iulie, de la ora 21, la TVRi.

 

”Dăruiește, Românie” spune povestea unui loc de care, fără îndoială, indiferent în ce parte de lume sunteți, vă este dor. Astfel, TVR Internațional continuă, îndrăznim să credem, cu cea mai frumoasă și emoționantă provocare, aceea de a dărui Românie.

În această ediție, Gabriel Dorobanțu, Brio Sonores, Tavi Colen, și Ana Calciu s-au aflat pe scenă și, de-acolo, au vorbit despre țara lor. Pregătiți-vă pentru mărturisire, emoție și bucurie.

"Pentru mine, serile de vineri sunt cele mai frumoase pentru că ne reîntâlnim cu românii de pretutindeni și împreună dăruim Românie", spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii. Ne vedem vineri seară, de la 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.

(w882) Carmen Tâ

Cu ”Dăruieşte Românie!” ne dorim să găsim un timp bun pentru povestea noastră, ca români, un timp în care să avem răgaz să ne bucurăm unii de alţii, să privim cu încredere spre noi, spre originile noastre, spre ţara noastră.

moderator și realizator: Carmen Târnoveanu

producător: Raluca Amzăr

director de imagine: Emil Stan

regizor tv: Manuela Apostol

***

Redifuzare TVR Internaţional: 10 iulie 2020, ora 21:00 şi 11 iulie, orele 04:30 şi 12:30 (ora României)

Ediția se difuzează simultan și pe TVR Moldova.

 

Redifuzare TVR Internaţional 10.07.2020 ora 21:00 şi 11.07.2020 orele 04:30 şi 12:30 (ora României)

Simultan TVR Moldova.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...