loader
Foto

Spectacole de colecție, online: „CLASIC E FANTASTIC”

Din 2 aprilie, Filarmonica „George Enescu” și Asociația „Clasic e fantastic” pun, la dispoziția publicului, online, stagiunea 2012-2013. Aici aveți detaliile necesare pentru a viziona concertele.

 

Fiecare concert din stagiunea 2012-2013 rămâne postat trei zile, după care este schimbat cu cel care i-a urmat, ca dată, în stagiune, anunță organizatorii.

Proiectul, început în urmă cu 10 ani, este o vie și atrăgătoare lecție de muzică. Temele abordate îmbină spectaculos teatrul, dansul și literatura, iar cele 8 concerte ne oferă o călătorie minunată în lumea instrumentelor de percuție, copilăria lui Chopin sau „Povestea Micului Pan”.

Organizatorii speră că atât cei care erau copii acum 10 ani, cât și cei de astăzi, să se bucure din plin de demersul lor menit să aducă un plus de educație artistică într-o lume cenușie și amenințătoare.

Concertele pot fi urmărite pe site-ul fge.org.ro și pe pagina de facebook a Filarmonicii "George Enescu" și a Asociației “Clasic e fantastic”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.