Spectacol pentru românii din străinătate, la „Dăruieşte Românie!”

TVRi | Joi, 08 Aprilie 2021
Carmen Târnoveanu v-a adus o ediție Best of - „Dăruieşte Românie!” - la TVR Internaţional și online pe TVR+, vineri, 9 aprilie, de la ora 21:00.
carmen tarnoveanu

În această ediție ne-am întâlnit cu trupa VH2, Roxana Nemeş, Ștefan Stan, Simion Radu Ștefan, Augustin Mihăilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Stelu Enache, Vitraliul unei vieți, AnyMagical.

(w640) daruieste

Ca de fiecare dată, fiecare invitat a adus informații în exclusivitate. De pildă, Ovidiu Lipan Ţăndărică ne-a povestit și ne-a prezentat colaborările sale inedite cu Mircea Eremia şi Ioana Dumbravă.

„Sunt un tânăr care se lansează la fiecare apariţie. De aceea, împreună cu Radu Groza, caut tineri talentaţi pe care îi angrenăm în proiecte muzicale inedite. Nu despre asta e vorba şi la tine în emisiune, Carmen? Despre a dărui? Aşa dăruiesc eu muzica,” declară Ovidiu Lipan Țăndărică.

Roxana Nemeş mărturisește: „Mă bucur că sunt aici, ce să zic, toata familia mea e împărţită prin lume. Sigur, comunicăm destul de des, cu toată tehnologia asta, însă, despre mine, pot să îţi spun că nu am trecut testul. Adică, n-am reuşit să stau departe de România mai mult de două luni. Aici e energia mea şi cred că asta se datorează oamenilor, publicului meu pe care îl iubesc”.

(w640) daruieste

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare vineri, de la ora 21:00, la TVR Internaţional şi online pe TVR+.

Redifuzare TVRi 10.04.2021, ora 04:00 și 11.04.2021, ora 06:00 (ora României).

***

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

TVR +
Canalul TVR YouTube