loader
Foto

Serie B: Mihăilă a înscris și Parma a terminat la egalitate, 1-1 cu Cremonese

Echipa italiană Parma a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Cremonese, în etapa a 37-a din Serie B. Românul Valentin Mihăilă a înscris golul gazdelor.  

 

Deja promovată în Serie A, Parma a disputat ultimul meci din acest sezon pe teren propriu. Antrenorul Fabio Pecchia a început partida disputată împotriva lui Cremonese cu cei doi jucători români, Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari. Iar Mihăilă a înscris în minutul 4, golul fiind însă anulat după analiza VAR.

Gazdele au rămas însă în zece din minutul 14, după ce fundașul Botond Balogh a primit direct cartonașul roșu, în minutul 14. Oaspeții au deschis scorul în minutul 25, prin Franco Vasquez, iar Parma a primit penalti cinci minute mai târziu, după ce mingea șutată de Man l-a lovit în mână pe Bianchetti. Însă, după două minute de analiză VAR, arbitrul a anulat decizia și nu a mai acordat penalti pentru gazde. Man a primit un galben în minutul 39 și la pauză Cremonese a avut un gol avantaj. În partea secundă, Man a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu și –a pasat lui Mihăilă, care a egalat. S-a încheiat 1-1, iar Parma rămâne lider în Serie B, cu 75 de puncte, urmată de Como (72 de puncte) și Venezia (70 de puncte).

În meciul de la Cittadella, atacantul român George Pușcaș, revenit după o accidentare, a intrat în minutul 59 la echipa oaspete, Bari.

Rezultate înregistrate în etapa a 37-a din Serie B: Brescia – Lecco 4-1; Cittadella – Bari 1-1; Cosenza – Spezia 2-2; Modena – Como 0-0; Palermo – Ascoli 2-2; Parma – Cremonese 1-1; Pisa – Sudtirol 2-2; Sampdoria – Reggiana 1-0; Ternana – Catanzaro 1-0.; Venezia – Feralpisalo 2-1.

Sursă foto: Imago

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...