loader
Foto

Galerie foto

Semifinala Juventus – Real Madrid s-a jucat în direct la TVR

Partida din UEFA Champions League a fost transmisă în direct marţi, 5 mai, de la 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro

 

Partida este disponibilă online pe TVR+.

Liga Campionilor continuă la TVR cu partida Juventus – Real Madrid, meci pe care microbiştii îl pot urmări marţi, 5 mai. Transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro, începând cu ora 21.45, semifinala UEFA Champions League este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată, la TVR 1, de Studio UEFA Champions League, emisiune moderată de Tudor Furdui.

„Juventus şi Real Madrid au jucat finala UEFA Champions League în 1998, la Amsterdam, partidă încheiată cu 1-0 pentru Real. Atunci Raul, Morientes, Seedorf jucau la Real Madrid, iar Zidane, Del Piero şi Deschamps la Juve”, ne reaminteşte Emil Hossu Longin.

Cele două echipe s-au întâlnit în semifinale în 2003 (2-1 Real, 3-1 Juve), au fost în aceeaşi grupă în 2013 (2-1 pentru Real, la Madrid şi 2-2, la Torino). De-a lungul timpului, Juventus şi Real Madrid s-au confruntat de nu mai puţin de 16 ori, 7 victorii revenind lui Juve, 8 fiind în palmaresul lui Real Madrid, iar un meci terminându-se egal.

Semifinala de marţi, transmisă în direct de la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro este o partidă importantă pentru Alvaro Morata, care s-a transferat în vara trecută de la Real la Juventus, după ce a luat trofeul Champions League.

Juventus este pentru a şasea oară în semifinale, egalând performanţa echipei AC Milan. Din cele şase confruntări semifinale, Juventus a reuşit să se califice în finală de patru ori.

„De cealaltă parte, Real Madrid reuşeşte un record: este într-o semifinală de cupă europeană pentru a 31-a oară. Poate fi prima echipă din istorie care-şi apără trofeul. Niciodată, de la înfiinţarea UEFA Champions League nu s-a întâmplat ca o echipă să câştige două finale consecutiv. Real Madrid este cea mai titrată echipă în această competiţie: 10 trofee, 4 fiind Champions League”, mai precizează Emil Hossu Longin, care va comenta partida alături de Marian Olaianos.

Cealaltă semifinală UEFA Champions League, partida dintre FC Barcelona şi Bayern Munchen, se desfăşoară pe 6 mai. Finala UEFA Champions League 2015 va avea loc pe Olympiastadion din Berlin, pe 6 iunie.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...