loader
Foto

REGULAMENT CONCURS CAMPANIE “3,2,1… Iunie. Restart copilărie !!!”

#RestartCopilarie

 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii în cadrul Campaniei “3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!”  este  SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE (SRTv), cu sediul în Calea Dorobanților, nr. 191, București, România, CUI 846440.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toți participanții.

Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este disponibil şi adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.tvr.ro/regulament-concurs.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba Regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul “3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!”  ” se desfăşoară în perioada 29 mai – 30 iunie 2020 pe paginile oficiale de  Facebook ale SRTv (https://www.facebook.com/fanTVR1/ și https://www.facebook.com/fanTVR2/ ) și pe toate canalele SRTv.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În data de 29 mai 2020, ORGANIZATORUL va lansa concursul prin postarea vizualului campaniei “3,2,1…Iunie. Restart copilarie !!!”  ” pe paginile oficiale de Facebook ale SRTv (https://www.facebook.com/fanTVR1/ si https://www.facebook.com/fanTVR2/ ).

Prin înscrierea la acest concurs, fiecare participant își exprimă acordul explicit pentru folosirea imaginii și a numelui de către ORGANIZATOR, pe toate canalele sale, online/social media/canalele Tv, în scopuri publicitare de promovare (prin postarea şi difuzarea pozelor și a videoclipurilor din cadrul concursului online şi pe toate canalele SRTv, în perioada 29 mai -30 iunie 2020).

În perioada 29 mai - 30 iunie 2020, fanii paginilor oficiale de Facebook ale SRTv (https://www.facebook.com/fanTVR1/ şi https://www.facebook.com/fanTVR2/ ) sunt invitați să adauge în comentarii, la postarea cu vizualul campaniei “3,2,1…Iunie. Restart copilărie !!!”  ”, poze sau videoclipuri cu momente cu ei şi copiii lor, trăind împreună bucuria copilăriei, însoțite de hastagul #RestartCopilarie”.

ORGANIZATORUL va selecta săptămânal 10 materiale (poze/videoclipuri), în funcţie de numărul de like-uri şi vizualizări –  materiale care vor fi postate/promovate în mediul online (pe site-ul tvr.ro; paginile de Facebook şi Instagram ale TVR1 şi TVR2)

La finalul campaniei, din materialele selectate şi postate săptămânal, conform mecanismului  menţionat, Organizatorul alege 10 materiale - care au obţinut cele mai multe like-uri si vizualizări - acestea urmând a fi premiate prin difuzarea pe canalele tv ale SRTv, conform strategiei de promovare a Campaniei.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Câștigătorii vor fi anuntați săptămânal, pe paginile oficiale de Facebook ale SRTv (https://www.facebook.com/fanTVR1/ şi https://www.facebook.com/fanTVR2/ ).

Câştigătorii vor confirma acceptul pentru difuzarea/publicarea imaginilor (foto şi/sau video) în cel mult 48 de ore de la afișarea câștigătorilor prin email la adresa marketing@tvr.ro, trimițând datele de contact (nume, adresă, număr de telefon).

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă în timp util disponibilitatea difuzării de către Organizator pe canalele tv ale SRTv, Organizatorul (SRTv) îşi rezervă dreptul de a oferi posibilitatea difuzării materialelor (poze/videoclipuri) următorului participant, în ordinea numărului de like-uri şi vizualizări.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu vârsta peste 18 ani.

Participarea la concurs este posibilă o singură dată. Organizatorul are dreptul să descalifice pe acei participanţi care se înscriu sau postează de mai multe ori şi/sau în cazul în care constată folosirea unor conturi de Facebook special create pentru fraudarea acestui concurs.

Angajatii SRTv, precum şi a membrii familiilor acestora până la gradul II inclusiv, nu pot participa la concurs.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin participarea la concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la colectarea şi prelucrarea de către Organizator (SRTv) a informaţiilor privind contul personal de Facebook/Instagram, precum şi a datelor oferite cu acest scop.

Prin participarea la concurs, participanţii îşi dau, de asemenea, acordul explicit:

-          ca SRTv să difuzeze pe canalele sale tv. ( în perioada 1 – 30 iunie 2020) pozele și videoclipurile postate de participanți, conținând momentele prin care aceștia arată că nu au uitat să fie copii;

-          să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, număr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul derulării concursului, potrivit prezentului Regulament;

-          ca Organizatorul să stocheze date furmizate şi  să le prelucreze  şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv marketing şi publicitate.

 

Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitată, până la eventuala sa revocare.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale participanţilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin  prezentul Regulament.

În conformitate cu Regulamentul EU nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Organizatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale participantilor la concurs.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.tvr.ro/regulament-concurs şi poate fi pus la dispoziţie şi în forma tipărită la Registratura TVR.
Regulamentul se poate modifica fără o notificare prealabilă şi intră în vigoare de la data publicării sale pe site.

Regulament întocmit în data de 26 mai 2020.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia - un drept câștigat

Pensia - un drept câștigat

publicat: Marţi, 18 Iunie 2024

Aţi primit decizia de pensionare şi sunteţi nemulțumit cu privire la suma de bani care v-a fost calculată? Nu v-au fost luate în calcul toate ...

„Vară pentru voi!”: Babasha și concertele Coldplay de la București | VIDEO

Prima ediție din noul sezon ne găsește divizați: a fost sau nu a fost rasism pe Arena Națională, la concertul Coldplay? Mai mai multe în ediția ...

În premieră la TVR 1: „Război şi pace”, ecranizare BBC din 2016

Pe măsură ce conflictul Rusiei cu Napoleon atinge apogeul, cinci familii aristocratice se confruntă cu întâmplări pe cale să le schimbe viaţa ...