Record online al Ştirilor TVR

TVR.RO | Luni, 06 Februarie 2017
Una dintre filmările TVR despre protestul din Piaţa Victoriei - difuzate pe 5 februarie, pe pagina de FB a ŞtirilorTVR - a înregistrat peste 1.500.000 de vizualizări

Filmarea Ştirilor TVR în care sute de mii de oameni aflaţi duminică seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi-au aprins luminile telefoanelor şi postată pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR - facebook.com/StirileTVRonline – a fost una dintre cele mai vizualizate filmări ale zilei de ieri, 6 februarie.

Video-ul care conţinea un material exclusiv online (în care cei adunaţi duminică seară în Piaţa Victoriei au aprins lanternele telefoanelor mobile într-un gest simbolic de a „scoate corupţia în lumină”) a adunat peste 1.500.000 de vizualizări. Postarea de pe pagina de FB a Ştirilor TVR cu marea de lumini aprinse în întuneric de cei peste 300.000 de oameni prezenţi la protest a avut peste 30.000 redistribuiri şi 20.000 de aprecieri. Între cei care au redistribuit postarea Ştirilor TVR se numără şi jurnalistul Cătălin Tolontan, care a menţionat în postarea sa: „Aseară, la mitingul uriaş din Piaţa Victoriei, TVR a surprins cele mai frumoase imagini cu momentul în care sutele de mii de oameni îşi aprind lanternele de la telefoanele mobile.”

Şi pe Reddit, cel mai mare forum de discuţii de pe Internet postarea cu imaginile transmise de TVR a fost cea mai apreciată (cu peste 1.200 de comentarii) dintre toate postările de ieri din întreaga lume.

Ştirile TVR sunt prezente de-a lungul zilei în programele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova fie cu ediţii ale principalelor emisiuni informative – Telejurnalele sau Ora de Ştiri, fie cu ediţii speciale şi dezbateri pe subiectele importante ale zilei. Emisiunile produse de Ştirile TVR se regăsesc online pe TVR+, iar ştirile zilei apar publicate pe site-ul StirileTVR.ro.

TVR +
Canalul TVR YouTube