loader

Rețeta lui Dinescu: Lebăr și caltaboș

RECOMANDARI

Ce a gătit Mircea Dinescu pentru masa de Crăciun? Nu puteau lipsi lebărul și caltaboșul! Să vedem care sunt ingredientele și cum le-a pus maestrul să fie împreună:

 

Adrian Văncică a pus mâna pe mașina de tocat și i-a fost ucenic lui Mircea Dinescu la pregătirea felurilor tradiționale pentru masa de Crăciun.

Iată ingredientele și rezultatul:

(w882) Reteta 25

REȚETA LUI DINESCU

LEBĂR

- 5 cepe

- 400 g ficat

- 100g jumări

- 100g falcă de porc

- 150 g carne înăbușită

- mațe de porc

- prune uscate

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

- ienibahar, cuișoare, dafin

- zeamă de portocală

- vin

CALTABOȘ

- ½ kg plămâni, rinichi, inimă, ficat

- 250 g ceafă de porc

- mațe de porc

- prune uscate

- orez

- vin

- ceapă

- pâine

- piper, coriandru, busuioc

 

Duminică, 11 mai, de la ora 23:00, la TVR Cultural, vă invităm să urmăriți o ediție "Remix".

Umilirea în satul global și demonizarea femeii: Cazurile Yoko Ono și Monica Lewinsky (I)

Cum au fost percepute public și cum au fost portretizate în mass-media Yoko Ono și Monica Lewinsky? Așteptările societății din partea femeii și ...

„Schimbarea nu se face o dată la patru ani, ci constant. Zilnic”. Moldoveanca decorată de Regina Elisabeta a II-a, duminică, la „Brilliant”

Victoria Dunford, distinsă cu medalia British Empire pentru sprijinul persoanelor vulnerabile din Republica Moldova, este invitata Loredanei ...