loader

Programul transmisiunilor Jocurilor Olimpice la TVR, vineri gratuit cu România liberă

România liberă , unul dintre cele mai apreciate ziare de calitate, se va distribui vineri împreună cu suplimentul gratuit Jocurile Olimpice 2012 , în care veţi găsi programul complet pentru prima săptămână a celei mai importante competiţii spotive.

 

(w235)Pe lângă programul TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD al transmisiunilor, în suplimentul care apare pe 27 iulie împreună cu România liberă veţi mai găsi şi articole despre istoria Jocurilor Olimpice, participările României, medaliile câştigate în decursul timpului şi costurile acestui impresionant eveniment.

Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite din 26 iulie în direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, dar şi pe jo2012.tvr.ro, site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra. Primele competiţii, de joi, 26 iulie, vor fi transmise în direct pe jo2012.tvr.ro şi pe TVR 2, urmând ca ceremonia oficială de deschidere, de vineri, de la ora 23.00, să fie transmisă simultan pe TVR 1, TVR HD şi jo2012.tvr.ro.

Următorul supliment România liberă dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra, realizat în parteneriat cu Televiziunea Română, va fi distribuit pe 3 august.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Mircea Cărtărescu a atins un alt nivel în creația literară. Poetul se dovedește, ca prozator, un vizionar

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.