loader
Foto

Galerie foto

Primiți Colinda?

Vineri, 23 decembrie, ora 15.00, la TVR 3, ați urmărit o nouă ediție a emisiunii ″Cântec și poveste″, lăsându-vă învăluiți în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

 

V-am încântat cu selecțiuni de la Concertul Extraordinar de COLINDE și CÂNTECE STRĂBUNE desfășurat în 14 decembrie 2022 la Bistrița.

(w882) prezentato

Colinde și obiceiuri tradiționale românești, ce însoțesc lumea satului tradițional de altădată, grupuri de colindători ce vestesc Nașterea Mântuitorului și ne aduc atmosfera de altădată a Crăciunului, cea mai îndrăgită sărbătoare a românilor, au întregit emisiunea.

(w882) barbati co

Din ținutul Văii Bârgăului v-au bucurat colindătorii si grupul de obiceiuri străbune "Plaiurile Bârgăului", de pe Valea Țibleșului.

(w882) colindator

Ne-au umplut sufletele cu voie bună colindătorii grupului "Miorița" din Căianu Mic, de pe Valea Șieului și grupul de colindători "Baltagul" din Monor.

(w882) capra

Din zona de Câmpie Transilvană ne-a colindat grupul "Colindătorii de pe Câmpie" coordonați de îndrăgita interpretă Cornelia Ardelean Archiudean, iar de pe Valea Ilvelor, ne-am întâlnit cu un obicei inedit: "Belciugarii" din Ilva Mare.

(w882) rosu colin

Toate, într-o emisiune realizată pentru sufletul dumneavoastră de TVR Cluj.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...