loader
Foto

Prime time informativ la TVR 1

Din 22 octombrie, aflaţi tot ce vă interesează la Ora de business , Telejurnal şi Prim plan

 

Mihai Rădulescu aduce în Prim plan, din 22 octombrie, cele mai interesante subiecte de actualitate, alături de oamenii momentului. De luni până joi, după Telejurnal, telespectatoii TVR 1 sunt invitaţi la Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

Fie că este vorba despre personalităţi din zona socială, culturală, politică sau a spaţiului public românesc, jurnaliştii TVR 1 îi provoacă la o discuţie sinceră, mai amplă, în care vor fi puse întrebările pe care oamenii de acasă le aşteaptă. Emisiunea Prim plan aduce către public oamenii momentului şi o abordare directă a problemelor la care românii aşteaptă răspunsuri.

Dacă Prim plan începe la ora 21.00, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi în faţa micilor ecrane cu două ore mai devreme, când Moise Guran le oferă obişnuita analiză a situaţiei economico-financiare, la Ora de business. Şi tot de luni, Telejurnalul, principalul program informativ de la TVR 1, revine la ora care l-a consacrat: de la ora 20.00, românii vor afla tot ce s-a întâmplat important în ţară şi în lume, de la Mihai Constantin şi de la Ligia Munteanu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.