loader
Foto

Prietenii TVR 2 au văzut primii „Pinguinii din Madagascar 3”

Prietenii TVR 2 s-au distrat la avanpremiera filmului „Pinguinii din Madagascar 3”, alături de vedete ale Televiziunii Române.

 

Duminică, pe 23 noiembrie, prietenii TVR 2 au văzut, în avanpremieră, filmul de animaţie „Pinguinii din Madagascar 3”, în cadrul unui eveniment organizat împreună cu OdeonFilm şi Grand Cinema&More.

Vizionarea specială a filmului „Pinguinii din Madagascar 3” a fost organizată de TVR şi Grand Cinema&More, în colaborare cu Odeon, distribuitorul filmului în România. Copii de toate vârstele şi câştigătorii concursurilor organizate pe pagina de Facebook TVR2 au făcut fotografii, s-au distrat la evenimentul care le-a fost dedicat înainte de începerea filmului, au primit suveniruri şi au umplut sala la avanpremiera filmului.

Prietenii TVR2 s-au întâlnit la film cu Iuliana Marciuc, Liana Stanciu, Sonia Argint Ionescu, Dragoş Pătraru, Mihai Rădulescu, Emil Hossu-Longin, Camelia Csiki, Tudor Furdui şi Marian Olaianos, cu toţii veniţi însoţiţi de copiii lor.

Fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook TVR 2.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...