loader
Foto

Previziuni şi analize pre-campanie electorală, la Vorbeşte liber!

În talk-show-ul de joi, 2 octombrie, moderatorul a discutat cu Alina Mungiu-Pippidi, Cornel Nistorescu și Doru Bușcu despre cursa pentru preşedinţie.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ultima zi dinainte de începerea campaniei electorale, jurnalistul Sorin Avram a invitat la Vorbeşte liber! trei analişti politici, alături de care dezbate situaţia candidaţilor la cea mai înaltă funcţie în stat, aşa cum se prezintă ea la ora actuală. Alina Mungiu-Pippidi, Cornel Nistorescu şi Doru Buşcu analizează în talk-show-ul de la TVR 1 cele mai importante momente ale perioadei de pre-campanie, sloganurile alese de candidaţi şi fac previziuni asupra şanselor celor 14 politicieni care au ales să intre în cursa pentru Preşedinţia României. Emisiunea Vorbeşte liber! din 2 octombrie poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Din 1 septembrie, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Ludovic Orban, Mădălin Voicu, Teodor Meleşcanu, Crin Antonescu, Monica Macovei.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.