loader
Foto

Polonia: Michal Szpak întruchipează legendele Eurovision în uimitorul tribut ”Volcano Man”

În ultimele săptămâni, am văzut foste vedete Eurovision care fac coverul piesei „Volcano Man”, promovând filmul Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.  Însă, acum, Steaua Eurovision 2016 din Polonia, Michał Szpak, a lansat versiunea sa și a dus lucrurile la un cu totul alt nivel.  

 

Michal Szpak este recunoscut ca un cântăreț talentat, dar cu videoclipul său „Omul Vulcanului” își arată cu adevărat talentul jucând rolurile a cinci legende reale ale Eurovisionului și a uneia fictive - și nu se dă înapoi.

Videoclipul începe cu Michał ca Edyta Górniak.  El a recreat aspectul desculț al lui Edyta de la Eurovision 1994, acordând Poloniei locul doi la debutul său cu „To nie ja”.  Numai că, de această dată, Michał cântă „Volcano Man”.

De acolo, el se transformă în câștigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral, care apare ca ”hipster shabby chic” și preluând stilul ”man bun”.  Apoi a revenit în timp până în 1974, unde Szpak a dat la o parte poliesterul pentru a juca Frida și Agnetha de la ABBA.

Menținându-se în zona nordică, Michał reamintește publicului că este, de asemenea, un cântăreț de rock realizat, cu un spectacol în stil Lordi completat cu un costum de monstru.

Apoi devine glam și servește eleganța de divă cu barbă a Conchitei Wurst.  Michał a fost în prealabil comparat cu diva austriacă, atât pentru părul lung și pentru barba, cât și pentru talentele sale vocale impresionante.

În cele din urmă, Szpak se ocupă de o dublă problemă, prin implicarea lui Lars și Sigrid din grupul Fire Saga al filmului.

Este un videoclip hilar, dar arată, de asemenea, că Michał Szpak este un interpret polivalent.

La Eurovision 2016, a ocupat locul opt cu numărul de operă rock „Color of Your Life”.  De atunci, fanii au vrut să-l vadă pe starul polonez întorcându-se să reprezinte țara sa la Eurovision.  Dar, cu noua sa versiune „Volcano Man”, întrebarea este ce stil ar trebui să folosească pentru o posibilă revenire la Eurovision?

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.