loader
Foto

Norvegia: modificări de format și locație extinsă pentru Melodi Grand Prix 2022

Şeful MGP, Stig Karlsen, a dezvăluit că se analizează modificări de format pentru Melodi Grand Prix 2022.

 

În timpul întâlnirii anuale de toamnă a clubului care organizează Marele Premiu al Norvegiei, Stig Karlsen, șeful MGP pentru NRK, a dezvăluit mai multe detalii cu privire la selecția naționala pentru Eurovision Song Contest 2022.

Atât semifinalele, cât și finala Melodi Grand Prix 2022 vor fi transmise de pe Arena H3 de la Fornebu. Durata concursului este extinsă la spațiul maxim disponibil, adică mai mult timp de emisie pentru concurs.

În acest moment, alte evenimente precum Melfest 2022 au planuri sa organizeze cu public complet în arenele mari.

Există, de asemenea, unele modificări ale formatului Melodi Grand Prix 2022 în lucru, dar acestea nu pot fi pe deplin confirmate în această etapă. Dl Karlsen a explicat că acestea sunt în mare parte încă în faza incipientă.  Modificările care pot fi făcute sunt:

1.     Revenirea votului juriului; în trecut, un juriu internațional a făcut parte din finală.

2.   Momentul când melodiile și artistii sunt dezvăluiti; anul trecut, cântecele și cântăreții au fost dezvăluiți cu doar câteva zile înainte.

3.     Noi metode de vot

Perioada de trimitere a cântecelor pentru Melodi Grand Prix s-a încheiat pe 15 septembrie. EscNorge spune că mai puțini compozitori suedezi și străini au trimis cântece decât în​​anii precedenți. Nu se știu încă multe despre melodiile trimise, dar se zice că nume precum Kevin Haugan, Reidun Sæther și Emelie Hollow sunt implicați ca si cântăreți sau compozitori.

Datele pentru Melodi Grand Prix 2022 sunt următoarele:

Semifinala 1 – 15 ianuarie

Semifinala a doua – 22 ianuarie

Semifinala a treia – 29 ianuarie

Semifinala a patra – 5 februarie

Semifinala a cincea – 12 februarie

Marea finală – 19 februarie

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...