loader
Foto

Moise Guran, premiul de excelenţă în educare şi informare

Jurnalistul TVR, a cărui emisiune poate fi urmărită în grila de primăvară de luni până joi la TVR 1, de la ora 22.30, a fost recompensat cu premiul pentru excelenţă în educare şi informare TV.

 

La cea de-a VI-a ediţie a Premiilor de excelenţă International Advertising Association (IAA), Moise Guran a primit premiul pentru excelenţă în educare şi informare TV.

În cadrul galei de ieri au fost premiaţi cei mai buni reprezentanţi ai tuturor companiilor membre IAA - clienţi, agenţii şi mass-media - pentru performanţele deosebite realizate anul trecut.

În Romania, IAA reuneşte peste 170 companii, firme care fac publicitate pentru produsele/serviciile lor, medii şi agenţii de publicitate. Rolul său este să promoveze în România standardele internaţionale recunoscute în domeniul marketingului si comunicării.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...