loader
Foto

Ministrul Finanţelor a discutat despre Bugetul pe 2017, la „Ediţie specială”

Monica Ghiurco şi invitaţii săi la „Ediţia specială” de vineri, 17 februarie, au analizat de asemenea, şi situaţiile de abuz în serviciu. În direct, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2017 au fost promulgate, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului avertiza, însă, că cifrele sunt prea optimiste şi cerea responsabilitate din partea membrilor Guvernului. Vineri seară, de la ora 21.00, Monica Ghiurco ne aşteaptă la o Ediţie specială, în a cărei primă parte abordează această temă alături de ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan. Dezbaterea este transmisă în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Clarificarea abuzului în serviciu şi a recomandărilor Curţii Constituţionale a României (CCR) în materie penală fac subiectele celei de-a doua părţi a emisiunii, când Monica Ghiurcă îi are ca parteneri de discuţie pe avocatul Sergiu Andon şi pe prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, iar prin telefon - pe Constantin Zegrean, fost preşedinte al CCR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.