loader
Foto

"Micile Vedete în Bucătărie": rețete savuroase și sănătoase | VIDEO

Emisiunea "Micile Vedete în Bucătărie" revine la TVR1, cu un nou sezon de 12 ediții, vineri, 25 septembrie, ora 13.30.

 

Chefi bucătari noi, cu idei năstrușnice, fac echipă minunată cu prezentatoarea emisiunii, o mică vedetă de doar 10 ani, Daria Țică.

Daria, foarte mofturoasă la mâncare, dar cu multă experiență în fața camerelor de filmat, i-a adunat pe cei mai buni chefi bucătari din Romania (Ciprian Nicolescu, Nico Lontras, Silviu Gido și Daniel Ardelean), pentru a pregăti preparate pentru ea, retete gustoase și sănătoase.

(w882) chef

Daria nu este o fetiță oarecare, ci absolventă a Școlii de Film pentru Copii - Micile Vedete (organizație non-guvernamentală), actriță cunoscută din filmele pentru copii, în special din seria Aventurile Micilor Vedete.

(w882) daria

În emisiune aflăm de ce nu este bine să consumăm zahăr alb și cu ce să îl înlocuim, ce rețete de dulciuri sunt potrivite pentru copii și care sunt cele mai spornice feluri de mâncare atunci când gătim în familie.

(w882) mirata

Acest program are la baza un proiect educațional, menit să promoveze alimentația sănătoasă pentru copii și întreaga familie, prin asocierea corectă de alimente, un lucru atât de necesar în România.

(w882) nutritioni

Nutriționistul emisiunii, Dana Nichita, specializată în alimentația pentru copii, explică importanța alimentelor folosite în rețete și principiul asocierii corecte a alimentelor.

(w882) mancare

Respectarea acestui principiu previne apariția bolilor precum obezitatea în rândul copiilor, care este frecventă în România, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

(w882) prieten

La finalul fiecărei ediții, Daria va invita câte un prieten din rândul copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani, cu totii absolvenți ai Școlii de Film si Televiziune pentru Copii - Micile Vedete (ONG) și actori în filme pentru copii, să deguste mâncăruri pregătite de ea și echipa ei.

(w882) reteta

Bucurați-vă de emisiunea "Micile Vedete în Bucătărie" în fiecare vineri, de la ora 13.30, începând din 25 septembrie, la TVR 1!

***

Producător: Ema Pendiuc

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...