loader
Foto

„Matinalii”... muzicali de la TVR 1

Oana Dobrescu şi Radu Tudor au înregistrat un colind pentru telespectatorii TVR

 

Pentru că echipa Telejurnalului matinal de la TVR 1 va intra într-o scurtă vacanţă, cei doi prezentatori care ne dau întâlnire la ora 7.00 în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, s-au gândit să lase publicului o urare de sărbători. Aşa că Oana Dobrescu şi Radu Tudor le-au pregătit o surpriză celor care se trezesc alături de ei.

Şi nu este vorba de orice surpriză, ci de una... muzicală. Oana a scris versurile, adaptându-le la întâlnirile „matinalilor” de fiecare zi cu telespectatorii. Apoi au ales coloana sonoră – jucăuşul „Jingle Bells”. Iar de la apariţia ideii şi până la concretizarea ei nu a mai fost decât un pas. Sau doi.

Primul a constat în înregistrarea piesei, în Studioul Muzical al Televiziunii Române, unde Oana şi Radu s-au bucurat de sprijinul total al regizorului muzical Gabriel Scîrleţ. Apoi a urmat înregistrarea video, pentru care le-a sărit în ajutor nimeni altul decât Dan Manoliu.

Iată ce a ieşit

Mai multe poze găsiţi pe pagina de Facebook TVR1

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.