loader
Foto

Galerie foto

Logo-ul oficial al turneului final UEFA EURO 2020, lansat şi la Bucureşti

Sâmbătă, 15 octombrie, de la Arena Naţională Bucureşti, la TVR1, TVR HD şi TVR+ am urmărit lansarea logo-ului UEFA EURO 2020, dar şi a logo-ului oficial al Bucureştiului, gazdă a turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

UEFA lansează pe 15 octombrie logo-ul UEFA EURO 2020, dar şi logo-ul oficial al Bucureştiului, gazdă a turneului final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020. Într-o ediţie specială Repriza a III-a, transmisă în direct de la Arena Naţională, telespectatorii vor putea urmări evenimentul la TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu ora 11.00.

Logo-ul competiţiei care va fi organizată în 13 oraşe din 13 ţări diferite a fost inaugurat la Londra pe 21 septembrie, în prezenţa preşedintelui UEFA, Aleksander Čeferin, a preşedintelui federaţiei engleze, Greg Clarke, şi a primarului capitalei Angliei, Sadiq Khan. Având ca simbol principal podul, în cazul Londrei ”Tower Bridge”, brandul EURO 2020 semnifică, prin acest simbol, unirea tuturor oraşelor gazdă şi a suporterilor ţărilor organizatoare şi participante.

În 2020 va avea loc a şaisprezecea ediţie a turneului european de fotbal şi prima care va fi găzduită de mai mult de două ţări. Cele 13 oraşe în care se va juca EURO 2020 sunt: Dublin, Glasgow, Bilbao, Bruxelles, Amsterdam, Copenhaga, Roma, Munchen, Bucureşti, Budapesta, Sankt Petersburg, Baku. Vor fi 24 de echipe calificate la această ediţie a campionatului, iar la Bucureşti se vor juca trei partide din faza grupelor şi o optime de finală, în timp ce semifinalele şi finala se vor juca pe Wembley.

Logo-ul declinat pentru fiecare dintre cele 13 oraşe care vor găzdui meciurile competiţiei se lansează pe rând, până acum logo-urile fiind lansate, după Londra, la Roma şi Baku.

(w882)

Lansarea logo-ului de la Bucureşti are loc la Arena Naţională, în prezenţa oficialilor UEFA, FRF, a reprezentanţilor Guvernului României şi ai Primăriei Capitalei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...