loader
Foto

Liga 2: Gloria Buzău – Oțelul Galați 1-0, în etapa a 9-a a play-off-ului

Echipa Gloria Buzău a învins marți, pe teren propriu, scor 1-0, formația Oțelul Galați, în ultimul meci al etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 2.

 

În prima repriză, gălățenii au încercat să pună presiune pe gazde, au jucat ofensiv, însă cei care au marcat au fost buzoienii. În minutul 38 Ariel Lopez a deschis scorul cu o lovitură de cap la cornerul executat de Dudu.

În minutul 45 gazdele au mai înscris un gol, prin Blejdea, dar acesta se afla în ofsaid și arbitrul Viorel Flueran a anulat reușita jucătorului Gloriei.

Victoria Gloriei Buzău o avantajează pe Dinamo București. Înaintea ultimei etape din play-off-ul ligii secunde, Dinamo ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte, și ar promova direct dacă și-ar păstra poziția la finalul campionatului. Oțelul Galați are 46 de puncte și este pe locul 4, iar Gloria este pe locul 5, cu 42 de puncte. Oțelul și Gloria ar intra la baraj.

În ultima etapă, Dinamo joacă la Iași, cu Poli; Gloria Buzău întâlnește pe CSA Steaua, la București, în timp ce Oțelul Galați va înfrunta, pe teren propriu, echipa Unirea Dej.

Sursă foto: IMAGO / NurPhoto

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.