loader
Foto

Jocurile Olimpice de la Londra – ziua a cincea. Roxana Cocoş câştigă argintul la categoria 69 de kilograme!

După 5 medalii obţinute în 4 zile, sportvii noştri continuă lupta la Londra, în direct la Televiziune Română. Intră pe pagina de facebook TVR1 şi comentează evoluţia sportivilor noştri

 

ACTUALIZARE 19.15: Halterofia Roxana Cocoş a adus a şasea medalie pentru delagaţia României de la Jocurile Olimpice din Londra, câştigând argintul la categoria 69 de kilograme!

Roxana Cocoş a reuşit să ridice 113 de kilograme la stilul smuls şi 143 la stilul aruncat. Aurul la această probă a revenit nord-coreencei Rim Jong Sim.

ACTUALIZARE 16.26: Bianca Pascu a pierdut în runda inaugurală a concursului feminin de sabie, fiind învinsă cu scorul de 15-10 de chinezoaica Min Zhu.

ACTUALIZARE 15.43: Gimnastul Flavius Koczi s-a retras din concursul de astăzi de gimnastică masculină, individual compus. Koczi a renunţat la finala de la individual compus, care este programată astăzi, de la ora 18.30, deoarece a considerat că nu are şanse la medalii.

ACTUALIZARE 14:01 Viorica Susanu şi şi Georgeta Andrunache au terminat pe locul cinci în finala de canotaj, dublu rame. Cursa a fost câştigată de echipajul britanic.

Păcat. O medalie era o încununare carierelor fetelor noastre. Oricum, ele sunt legende ale sportului românesc. Mulţumim, Viorica Susanu şi şi Georgeta Andrunache!

Intră pe pagina de facebook TVR1 şi comentează evoluţia sportivilor noştri

O zi cu multe finale nu poate să se anunţe altfel decât plină de emoţii pentru sportivii de la Jocurile Olimpice, dar şi pentru cei care le urmăresc evoluţiile şi trăiesc alături de ei fiecare moment, la cea mai mare intensitate.

După prânz, echipa României de dublu mixt păşeşte pe Wimbledon pentru turul 1 al calificărilor, iar peste puţin timp Viorica Susanu şi Georgeta Andrunache ne aduc speranţa unei medalii în finala de 2 rame feminin la canotaj.

La proba de sabie individual (feminin), sperăm ca Bianca Pascu să treacă de calificări şi să prindă finala, care va avea loc tot în această seară.

Roxana Cocoş este un nume pe care, de asemenea, sperăm să-l vedem la „Panoul de onoare” al Olimpiadei. Ea va intra azi în finala de 69 kg la haltere. Iar Flavius Koczi va da, cu siguranţă, totul pentru a ne face mândri, în finala de individual compus (masculin) la gimnastică.

Iată programul transmisiunilor TVR pentru astăzi:

TVR1 şi TVR HD

 

11:30 - Canotaj

12:00 - Înot

16:30 - Handmal feminin: Suedia-Franţa

18:30 - Gimnastică - finala individual masculin

21:30 - Înot

00:15 - Baschet feminin: SUA - Turcia

 

TVR2 şi TVR HD

 

12:00 - haltere, calificări

13:15 - Handmal feminin: Muntenegru - Angola

16:30 - Tenis de masă feminin, finale

17:30 - Haltere feminin

 

TVR3 şi TVR HD

14:00 - tenis

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...