loader
Foto

Iuliana Tudor, Zoli Toth şi copiii lor, primii invitaţi la Dimineaţa Zurli

Noua emisiune de la TVR1 şi TVR+ debutează pe 6 iulie, de la 9.30

 

Dimineaţa Zurli, programul dedicat întregii familii difuzat sâmbăta, de la 9.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+, începe cu două vedete îndrăgite de public: Iuliana Tudor şi Zoli Toth sunt primii care-şi însoţesc copiii la întâlnirea cu Gaşca Zurli de la TVR. Iuliana vine împreună cu Tudor, băieţelul ei de 2 ani şi jumătate, iar pe Zoli l-a adus Tia, fetiţa lui cea mare. Tia are 4 ani şi a lasat-o acasă pe Patricia, surioara ei de 2 anişori.

Iulina şi Tudor s-au întâlnit pentru prima dată cu Gaşca Zurli. Aşa că, în prima ediţie a emisiunii de la TVR 1, Tudor face o pasiune pentru... flacoanele cu acuarelă din platou şi pentru trotineta lui Truli. Deşi Iuliana a avertizat de la început echipa emisiunii că Tudor nu are răbdare şi s-ar putea să nu reziste mai mult de 5 minute, băieţelul va fi alături de telespectatorii TVR 1 pe tot parcursul programului. Fanii Iulianei se vor bucura să o vadă, ca de obicei, implicându-se cu totul în cântece, dansuri, învaţând chiar coregrafia piesei „Am o căsuţă mică”, astfel că nu e de mirare că, la sfârşitul emisiunii, vedeta TVR mărturiseşte că nu s-a mai distrat atât de bine de multă vreme. „Copilul din ea şi-a cerut drepturile şi, cât a stat la Dimineaţa Zurli, Iuliana Tudor a fost un copil mare şi frumos”, spune Mirela Retegan, alias „Tanti Prezentatoarea” din Gaşca Zurli şi, totodată, realizatoarea proiectului.

Zoli Toth va surprinde telespectatorii cu câtă seriozitate îşi asumă rolul de tătic însoţitor al „prinţesei” lui. Tia este personajul principal al întâlnirii, iar Zoli îşi foloseşte toată răbdarea şi talentul să o liniştească atunci când fetiţa se sperie de iminenta sosire a vrăjitoarei Tura Vura... La Dimineaţa Zurli, Zoli le mărturiseşte telespectatorilor că este bărbatul cu... cinci fete în casă! Ioana – soţia lui, Tia şi Patricia, cele două fiice, sunt cele care asigură „permanenţa”, iar mama şi soacra completează peisajul, atunci când se nimeresc în Bucureşti în acelaşi timp. Zoli nu pare să fie deloc deranjat de acest lucru, ba dimpotrivă, este fericit că e iubit... x5.

Tot la Dimineaţa Zurli din 6 iulie, Iuliana Tudor şi Zoli Toth îşi pun semnatura pe tabloul făcut de copiii lor, tablou pe care îl vor expune într-o licitaţie organizată la toamnă pentru susţinerea campaniei „Desenează un Zâmbet”, ce îşi propune să înveselească zilele copiilor internaţi la Spitalul Fundeni din Bucureşti.

 

Despre Dimineaţa Zurli

În această vară, la TVR 1 dimineţile vor fi tot mai „zurli”, odată cu noua producţie dedicată întregii familii. Mămici, tătici, copii şi bunici vor putea savura împreună momente vesele alături de Gaşca Zurli şi „Tanti Prezentatoarea” (Mirela Retegan), începând din 6 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30. Dimineaţa Zurli va putea fi urmărită şi online, pe www.tvrplus.ro. Timp de o oră, veselia devine stăpâna micului ecran şi intră în toate casele, responsabili de buna dispoziţie fiind cei mai simpatici colegi de joacă ai copiilor: Clopoţel, Truli, Zdrăngănel, fetiţa Zurli, Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

Dimineaţa Zurli este în prezent singurul show autohton de family entertainment interactiv, din care nu vor lipsi invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi. De altfel, întreaga emisiune a fost gândită în scopul de a-i aduce pe părinţi cât mai aproape de cei mici, de a stimula comunicarea şi educaţia primară prin joc şi joacă, într-un cadru vesel şi interactiv. Cei mici învaţă lucruri noi, cântece, dansuri, în timp ce părinţii învaţă cum să se joace cu copiii lor şi cum să petreacă timpul alături de cei mici într-un mod cât mai simplu, eficient, dar şi plăcut.

 

Gaşca Zurli

Este cea mai veselă echipă formată din actori şi oameni de televiziune, care şi-au propus să coloreze în curcubeu zilele celor mici şi să deseneze multe zâmbete pe feţele părinţilor şi bunicilor. E cunoscută în ţară, dar în special în Bucureşti, unde joacă spectacole cu casa închisă. E recunoscută printre părinţi ca fiind cea mai bună trupă de animaţie pentru copii. Reţeta care a adus succesul în Gaşca Zurli e bazată pe măsură în absolut tot ceea ce face. Mirela Retegan, inventatorul Găştii, a reuşit să cântarească bine şi să măsoare cu precizie fiecare ingredient: interactivitate, muzică, dans, educaţie, curiozităţi, umor şi atenţie pentru copii, fără a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregătite.

Gasca Zurli e, de mai bine de 3 ani, un produs de succes, care numai anul trecut a întâlnit, cu spectacolul „TIRIBAM-TIRUBUM”, peste 30.000 de copii din România în două turnee mari - campania „Ai în plus o carte - dă-o mai departe” şi Festivalul „Pro-Istoria Fest”. Emisiunea de la TVR 1 a venit firesc, ca urmare a dorinţei celor mici de a-şi vedea tot mai des personajele îndrăgite: fetiţa Zurli, Zâna Bună, Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Eurovision 2024: Artiștii celei de-a 68-a ediții a Concursului Muzical Eurovision își încep călătoria spre Malmö

Repetițiile pentru cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision sunt la doar câteva zile distanță, iar artiștii au început călătoria ...