loader
Foto

Galerie foto

Interviu cu Ana Maria Brânză la Interviurile Telejurnalului de la TVR 1

Pe 25 ianuarie, imediat după Telejurnalul de ora 20.00, Ana Maria a povestit cum a descoperit scrima, cât de complicată i-a fost ascensiunea, ce planuri de viitor are şi care este cea mai mare dorinţă a sa.

 

Reporterul Ioana Pavel propune la ediţia 25 ianuarie a Interviurilor Telejurnalului de la TVR 1 un interviu cu Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a lumii în 2013. Proaspăt recompensată alături de echipa feminină de spadă a României cu medalia de aur la prima etapă a Cupei Mondiale desfăşurată la Doha, Ana Maria Brânză este invitata ediţiei de sâmbătă a Interviurilor Telejurnalului, difuzată imediat după Telejurnalul de seară la TVR 1, dar şi în direct la tvrplus.ro.

Interviul a fost realizat de Ioana Pavel cu câteva zile înaintea acestui nou succes, chiar pe planşa de scrimă a Clubului Steaua, unde este afiliată Ana Maria. Telespectatorii vor afla de la campioana noastră cum a descoperit scrima, cât de complicată i-a fost ascensiunea, ce planuri de viitor are şi care este cea mai mare dorinţă a sa. Ana Maria Brânză vorbeşte despre legătura pe care o are cu Clubul Steaua, rememorează din emoţia competiţiilor la care a participat şi povesteşte despre dorinţa şi încercarea de a ajuta copiii aflaţi în dificultate.

Pentru reporterul TVR Ioana Pavel, interviul a fost şi o bună ocazie de a lua prima lecţie de scrimă... Cât şi ce a reuşit să înveţe într-o primă lecţie puteţi afla doar urmărind interviul sâmbătă, după Telejurnal.

Ana Maria Brânză este cea mai experimentată spadasină din lotul naţional, care a contribuit decisiv la obţinerea medaliei de aur la prima etapă a Cupei Mondiale. În finala disputată duminică,  19 ianuarie, echipa României a învins-o pe cea a Chinei cu scorul de 19-18 şi a luat medalia de aur. Echipa a fost formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Raluca Sbârcia.

Interviul poate fi urmărit aici:

Exclusivităţile, Interviurile şi Reportajele Telejurnalului TVR 1 pot fi urmărite şi online. Ample analize pe diverse teme pot fi accesate pe stiriletvr.ro, site-ul de ştiri al TVR, conţinutul site-ului fiind unul dinamic, permanent actualizat cu cele mai importante subiecte ale zilei şi cele mai noi informaţii. Site-ul de ştiri al TVR – stiriletvr.ro - acoperă toate domeniile de interes pentru utilizatorul modern, de la actualitatea ştiinţifică şi tehnologică, până la informaţiile de ultimă oră din sport, fiind un produs al Direcţiei Ştiri a TVR.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...