loader
Foto

Începe weekend-ul cu filme bune pe TVR1

 

Seara de vineri începe la TVR1 cu o comedie romantică: „Dragostea costă”, în regia lui Joel Coen, avându-i în rolurile principale pe George Clooney şi Catherine Zeta-Jones.

(w882) Dragostea

Miles Massey este un avocat prosper specializat în divorţuri. În ciuda unei impresionante liste de clienţi, a respectului celor din jur şi a unui contract pur şi simplu de neclintit („prenupţialul lui Massey”) care-i poartă numele, Massey se afla într-un moment critic al vieţii sale. În urma numeroaselor succese, plictiseala a pus stăpânire pe el şi de aceea se află în căutarea unor noi provocări. Totul se schimbă atunci când Miles întâlneşte un adversar pe măsură. Este vorba de Marylin Rexroth, viitoarea fostă soţie a lui Rex Rexroth, un om foarte bogat, care este totodată clientul lui Miles. Cu ajutorul inspectorului Gus Petch, Marylin vânează averea lui Rex, dorind să obţină cât mai mult de pe urma divorţului. Dar nu se va alege cu nimic! Fără a ieşi definitiv din cărţi, Marylin plănuieşte să-şi ia revanşa şi pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, se căsătoreşte rapid cu Howard Doyle, un magnat al petrolului. Miles şi asociatul său, Wrigley, se angrenează involuntar într-un joc foarte complicat împotriva lui Marylin. Tactici secrete, decepţii şi o atracţie evidentă sunt principalele ingrediente ale unei clasice “confruntări” amoroase.

De la ora 23:10, filmele bune continuă la TVR1. Hilary Swank joacă rolul lui Betty Anne Waters.

În anul 1983, Betty Anne Waters, o mamă singură, fără un loc de muncă, este bulversată când află că fratele ei, acuzat pe nedrept de jaf şi crimă, este condamnat la închisoare pe viaţă. Convinsă de nevinovăţia acestuia, femeia îşi petrece zece ani din viaţă studiind dreptul şi obţinând o diplomă de licenţă în acest domeniu, pentru a se putea ocupa ea însăşi de cazul fratelui său. Va reuşi ea oare să răstoarne verdictul care l-a ţinut atâta vreme departe de libertate? Aflăm vineri seara pe TVR1.

 

Aşadar, aşezaţi-vă confortabil în fotolii şi nu rataţi o seară minunată la TVR1

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.