loader
Foto

Galerie foto

CFR Cluj – CSU Craiova, în ultima etapă a turului Ligii I

CSU Craiova a învins formația CFR Cluj, scor 2-1. Partida a putut fi urmărită în direct la TVR 1 duminică, 4 octombrie, de la ora 21.00.

 

Fotbalul din Liga 1 continuă la TVR. În Gruia s-a confruntat duminică echipele clasate pe locurile 7 şi 8, cu obictiv clar: accederea în lupta pentru cupele europene. Gazdele îşi apără parcursul excelent pe teren propriu. Până acum au 8 victorii şi două remize de la ultima înfrângere. Craiova are 10 puncte obţinute în ultimele 4 etape şi a pierdut în acest sezon un singur meci în deplasare, la Bucureşti, cu Dinamo. Partida dintre CFR Cluj şi CSU Craiova a putut fi urmărită în direct la TVR 1 şi TVR HD, duminică, 4 octombrie, de la ora 21.00 şi a fost comentată de Emil Hossu Longin şi Marian Olaianos.

CFR Cluj nu a reuşit să câştige în ultimele două runde, a obţinut doar 1-1 cu Astra şi 0-0 la ASA Tg Mureş, chiar dacă îl au în mare formă pe spaniolul Cristian Lopez (5 reuşite în acest sezon).

Clujenii au al treilea atac din campionat - 16 goluri marcate. Oltenii se laudă cu a patra defensivă - 9 goluri primite şi 3 meciuri consecutive cu poarta intactă. În sezonul precedent, a fost 0-0 la Cluj şi 3-0 în Bănie.

După această etapă, Liga 1 se opreşte pentru a lăsa Naţionala să obţină calificarea la CE 2016. Meciurile cu Finlanda şi cu Insulele Feroe vor fi transmise în direct de TVR 1 şi TVR HD, vineri, 8 octombrie, de la 21.45 şi duminica, 11 octombrie, de la 19.00.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.