loader
Foto

Galerie foto

Grila de toamnă TVR 2 pentru întreaga familie

Sezoane noi ale emisiunilor consacrate şi iubite de public, programe în premieră, sport şi filme de top.

 

Fie că sunt programe difuzate în timpul săptămânii, sau în weekend, emisiunile TVR 2 vor oferi întregii familii un carusel de emoţii şi momente speciale. Telespectatorii vor avea acces la informaţii obiective şi relevante, alături de "Telejurnal" (de la ora 12:00 şi ora 19:00), dar şi la interviuri memorabile în emisiunea Irinei Păcurariu, „Reţeaua de idoli”. De luni, 14 septembrie, Virgil Ianţu dă startul celui de-al şaptelea sezon „Câştigă România!”, iar pentru elevii care se pregătesc de examene, „Teleşcoala” revine la TVR 2.

Paul Surugiu Fuego a pregătit pentru fanii săi gale spectaculoase în noul sezon „Drag de România mea!”, iar Marina Almăşan are oaspeţi de seamă la „Femei de 10, bărbaţi de 10”. Nu vor lipsi sfaturile utile din surse competente în emisiunile „Fraţi de viţă”, „Zile cu stil” sau „Pescar hoinar” şi reportajele pline de haz la „D`ale lu` Mitica”. Cu emoţie, Iuliana Marciuc ne va spune poveşti de viaţă inspiraţionale în „Destine ca-n filme”, iar iubitorii sportului vor trăi adrenalina competitiilor programate.

TVR 2 a pregătit şi o ofertă bogată de filme pentru această toamnă. De la ora 21:00, miercurea este seara family/romance/aventuri, iar joia putem urmări thrillere sau filme poliţiste. Filmul săptămânii, cu actori celebri, este programat sâmbăta, de la ora 20:00. Printre titluri: „La răscruce de vânturi” (Ralph Fiennes şi Juliette Binoche), „Fata cu cercel de perlă” (Scarlett Johansson şi Colin Firth) sau „Bărbierul din Siberia” (în regia lui Nikita Mihalkov, cu Julia Ormond şi Oleg Menşikov). La Filmul săptămânii vom putea urmări şi o serie de comedii franţuzeşti cu actorii Gerard Depardieu, Pierre Richard, Thierry Lhermitte şi Jacques Villeret.

Aşa cum ne-am obişnuit, duminica, de la ora 22:00 e seara „Filmului de artă”, cu producţii premiate la festivaluri importante, mari regizori şi mari actori. Printre titlurile selectate: „Valmont” (Colin Firth şi Annette Bening, în regia lui Milos Forman), „Lolita” (Jeremy Irons, Dominique Swain şi Melanie Griffith), „Generoasa doamnă Henderson (Judi Dench şi Bob Hoskins, în regia lui Stephen Frears) şi filmul biografic „Selma” (David Oyelowo şi Oprah Winfrey, în regia lui Ava DuVernay). Duminica filmului românesc (de la ora 13:10 şi 20:10) a pregătit portretele celor mai iubiţi actori şi regizori români.

(oar_w460)

Virgil Ianţu dă startul celui de-al şaptelea sezon „Câştigă România!” luni, 14 septembrie. Ne pregătim de întâlnire de luni până joi, de la ora 20:00 şi de un sezon în care competiţia se anunţă strânsă. Concurenţii, veniţi din cele mai surprinzătoare domenii de activitate, sunt bine pregătiţi, iar schimbările de regulament oferă acum participanţilor mai multe şanse la marele premiu: un autoturism.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii realizate de Irina Păcurariu, „Reţeaua de idoli”, debutează luni, 14 septembrie şi schimbă ziua şi ora de difuzare: în fiecare luni, de la ora 21:00 (în reluare duminica, de la ora 18:00). Cunoscuta realizatoare a pregătit 16 ediții noi, cu invitați celebri, care au recunoscut că interviul cu Irina Păcurariu a scos de la ei lucruri pe care nu le-au mai spus niciodata presei.

(oar_w460)

Clopoţelul anunţă „Teleşcoala” din 14 septembrie. De luni până joi, de la ora 9:00, respectiv, ora 9:30, sunt programate câte două cursuri (română şi matematică) pentru clasa a VIII-a. Vinerea, pe acelaşi tronson orar sunt programate, în reluare, cursurile de competenţe digitale şi limbi străine. Aceste cursuri nu sunt dedicate pentru un anumit an şcolar. Pentru clasa a XII-a, de luni până vineri, de la ora 15:00 şi de la ora 15:30, TVR 2 va difuza două cursuri din programa de Bacalaureat.

La "Destine ca-n filme" (marţi, ora 21:00) aţi cunoscut adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice. Cu experienţa sa jurnalistică, dar şi cu multă sensibilitate şi răbdare, Iuliana Marciuc ne propune în acest sezon să cunoaştem oamenii care au schimbat destinul celor din jurul lor. În prima ediţie vom afla povestea unor artişti: Mirabela Dauer şi Raul. Destinul muzical al lui Raul a fost puternic influenţat de Mirabela Dauer. Două poveşti de viaţa spuse de interpreţi cu o sinceritate debordantă.

(oar_w460)

Intrăm în atmosfera sfârşitului de săptămână cu „Gala umorului”. Vineri, de la ora 20:00, Corina Dănilă şi actorul Dragoş Huluba, prezentatorii emisiunii, ne propun momente memorabile ale umorului românesc din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, dar şi momente umoristice actuale.

În weekend, întreaga familie se bucură de divertisment. Toamna a început în forţă pentru Marina Almăşan care revine în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00, cu un nou sezon “Femei de 10, bărbați de 10” alături de români de excepţie, vedete sau nu, care fac fapte bune.

(oar_w460)

Dacă vă place vinul, sâmbăta, de la ora 17:00, emisiunea în premieră „Fraţi de viţă” vă invită într-o călătorie de iniţiere. Astfel, veţi avea şansa să aflați lucruri noi despre „licoarea zeilor” şi să descoperiţi locuri minunate din România alături de fraţii Cătălin și Adrian Păduraru, unul doctor în oenologie și degustător autorizat, pasionat de cultură și altul, actor și educator, pasionat de vinuri. Ei au pregătit cele mai diverse informaţii despre lungul drum al strugurelui din vie, până la licoarea aromată din pahar.

(oar_w460)

Dacă e duminică, ora 15:00, avem întâlnire cu Paul Surugiu-Fuego, gazda „Drag de România mea!”Sezonul cu numărul cinci va avea 17 gale cu divertisment curat şi elegant. Pe lângă momente speciale cu personalităţi şi artiști de seamă, avem rubrica de umor în care Fuego și invitaţii săi vor reinterpreta scenete celebre din istoria televiziunii. Echipa „Drag de România mea!” a pregătit şi noutăţi: rubrica „România de pe coclauri”, unde Iosif Ciunterei va culege povești și obiceiuri din toate colţurile țării.

(oar_w460)

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...