loader
Foto

Galerie foto

Gelu Voicu şi Raluca Moianu intră în joc la Dimineaţa Zurli

Sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+

 

Pe soţia lui Gelu Voicu o cheamă Felicia pentru că e fericită. Ştim asta sigur, o afirmă chiar băieţelul lor, Tudor, invitat în emisiunea Dimineaţa Zurli de sâmbăta aceasta. Mara, fetiţa Ralucăi Moianu, vrea să se facă balerină. Ea ştie toate cântecele şi personajele Zurli încă de când s-au născut ele în divertismentul pentru copii. Pe 3 august, de la 9.30, Gaşca Zurli vine cu o nouă emisiune plină de veselie şi culoare la TVR 1 şi TVR+.

Tanti Prezentatoarea are parte de câteva farse în ediţia de sâmbătă a Dimineţii Zurli... Gaşca Zurli, pusă pe şotii, o lasă de mai multe ori în ofsaid, spre amuzamentul audienţei. Nici ea nu rămâne, însă, datoare. Ce pregăteşte energica Mirela Retegan colegilor săi de platou vom afla urmărind Dimineaţa Zurli de sâmbătă. O emisiune în care toată lumea se distrează, pentru că invitaţii Găştii ştiu să se joace. Trebuie sa vedeti emisiunea ca sa aflati tot!

Ca de obicei, şi în această ediţie a Dimineţii Zurli, difuzată sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi pe TVR+, invitaţii se aliniază pentru „Am o căsuţă mică”, cel mai nou şi mai vesel joc pe care îl joacă deja copiii şi părinţii din toată ţara. Iată-i pe Iuliana Tudor şi pe Zoli de la Sistem cântând şi dansând „Am o căsuţă mică” într-o ediţie anterioară Dimineaţa Zurli.


Despre Dimineaţa Zurli

În această vară, la TVR 1 dimineţile sunt tot mai „zurli”, odată cu noua producţie dedicată întregii familii. Mămici, tătici, copii şi bunici vor putea savura împreună momente vesele alături de Gaşca Zurli şi „Tanti Prezentatoarea” (Mirela Retegan), începând din 6 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30. Dimineaţa Zurli poate fi urmărită şi online, pe www.tvrplus.ro. Timp de o oră, veselia devine stăpâna micului ecran şi intră în toate casele, responsabili de buna dispoziţie fiind cei mai simpatici colegi de joacă ai copiilor: Clopoţel, Truli, Zdrăngănel, fetiţa Zurli, Zâna Bună, Vrăjitoarea Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

Dimineaţa Zurli este în prezent singurul show autohton de family entertainment interactiv, din care nu lipsesc invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi. De altfel, întreaga emisiune a fost gândită în scopul de a-i aduce pe părinţi cât mai aproape de cei mici, de a stimula comunicarea şi educaţia primară prin joc şi joacă, într-un cadru vesel şi interactiv. Cei mici învaţă lucruri noi, cântece, dansuri, în timp ce părinţii învaţă cum să se joace cu copiii lor şi cum să petreacă timpul alături de cei mici într-un mod cât mai simplu, eficient, dar şi plăcut.

 

Gaşca Zurli

Este cea mai veselă echipă formată din actori şi oameni de televiziune, care şi-au propus să coloreze în curcubeu zilele celor mici şi să deseneze multe zâmbete pe feţele părinţilor şi bunicilor. E cunoscută în ţară, dar în special în Bucureşti, unde joacă spectacole cu casa închisă. E recunoscută printre părinţi ca fiind cea mai bună trupă de animaţie pentru copii. Reţeta care a adus succesul în Gaşca Zurli e bazată pe măsură în absolut tot ceea ce face. Mirela Retegan, inventatorul Găştii, a reuşit să cântarească bine şi să măsoare cu precizie fiecare ingredient: interactivitate, muzică, dans, educaţie, curiozităţi, umor şi atenţie pentru copii, fără a face vreun rabat de la calitatea spectacolelor pregătite.

Gasca Zurli e, de mai bine de 3 ani, un produs de succes, care numai anul trecut a întâlnit, cu spectacolul „TIRIBAM-TIRUBUM”, peste 30.000 de copii din România în două turnee mari - campania „Ai în plus o carte - dă-o mai departe” şi Festivalul „Pro-Istoria Fest”. Emisiunea de la TVR 1 a venit firesc, ca urmare a dorinţei celor mici de a-şi vedea tot mai des personajele îndrăgite: fetiţa Zurli, Zâna Bună, Zdrăngănel, Clopoţel, Truli, Tura Vura şi Tanti Prezentatoarea.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...