loader
Foto

Galerie foto

Filmul de vineri la TVR 1: Russell Crowe este Cinderella Man

Bazat pe o poveste reală, filmul a primit 3 nominalizări la Oscar şi 2 nominalizări la Globurile de Aur. Russell Crowe, Renee Zellweger şi Paul Giamatti interpretează rolurile principale în povestea carierei boxerului Jim Braddock.

 

Vineri, 2 noiembrie, de la ora 21.10, TVR 1 a programat un film american bazat pe o poveste reală - Renăscut din cenuşă (Cinderella Man), în regia lui Ron Howard, dramă avându-i în distribuţie pe Russell Crowe, Renee Zellweger, Paul Giamatti.

(w882)

În anii '30, în timpul marii crize americane, cariera boxerului Jim Braddock pare încheiată. Omul nu-şi mai poate plăti facturile, iar singurul lucru care mai contează pentru el, familia, este în pericol. Însă Jim nu-şi pierde speranţa şi, condus de iubire, demnitate şi o doză incredibilă de curaj, încearcă şi reuşeşte să transforme în realitate un vis imposibil, devenind o legendă a sportului.

(w882)

Renăscut din cenuşă a adus pe ecran un erou neobişnuit, care a făcut publicul să-l aclame, ridicându-se în picioare. Este povestea unui om care a dovedit cât de mult poate munci cineva ca să câştige o a doua şansă pentru sine şi pentru familia sa.

(w500)

Filmul a obţinut 3 nominalizări la premiile Oscar, două nominalizări la Globurile de Aur, precum şi cu Premiul Screen Actors Guild pentru rol masculin secundar (Paul Giamatti).

(w882)

În grila de toamnă, TVR 1 a început difuzarea unor filme şi seriale care aduc în prim plan evenimente şi personaje care au schimbat cursul istoriei sau au influenţat decisiv viitorul omenirii. Seara de vineri a fiecărei săptămâni le este dedicată.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

Eurovision 2024: Artiștii celei de-a 68-a ediții a Concursului Muzical Eurovision își încep călătoria spre Malmö

Repetițiile pentru cea de-a 68-a ediție a Concursului Muzical Eurovision sunt la doar câteva zile distanță, iar artiștii au început călătoria ...