loader
Foto

Filme de acţiune şi thrillere, în această săptămână, la TVR 1

„O vacanţă de vis”, cu Milla Jovovich şi Chris Hemsworth; „Oraşul în flăcări”, cu Kurt Russel şi Lolita Davidovich şi  „Glasul sângelui”, cu Jean Claude Van-Damme sunt filmele pe care le vedem marţi, miercuri şi joi, de la ora 22.10.

 

Începem pe 19 februarie, marţi, cu thriller-ul O vacanţă de vis (A PERFECT GETAWAY – SUA 2009), în regia lui David Twohy, cu: Milla Jovovich, Steve Zahn, Chris Hemsworth.

(w882)

De la ora 22.10, vedem povestea lui Cliff şi Cydney, un cuplu de tineri proaspăt căsătoriţi, care îşi petrec luna de miere în Hawaii, făcând drumeţii în mijlocul unui paradis natural puţin explorat. Însă frumoasa aventură începe să li se pară periculoasă, după ce află de la alţi turişti că prin împrejurimi ar bântui doi asasini psihopaţi, un bărbat şi o femeie, care au făcut deja câteva victime. Paradisul se transformă pe nesimţite în iad şi un lucru devine sigur: nimeni nu este în siguranţă.

Miercuri, 20 februarie, de la ora 22.10, la TVR 1, Kurt Russel, Ving Rhames şi Lolita Davidovich au rolurile principale în thriller-ul Oraşul în flăcări (DARK BLUE - SUA, 2002), în regia lui Ron Shelton.

(w882)

Patru poliţişti din Los Angeles sunt acuzaţi că l-au ucis în bătaie pe Rodney King, un bărbat de culoare. La rândul său, Eldon Perry, un poliţist veteran al departamentului de Anchete Speciale, luptă din răsputeri pentru a-i trimite după gratii pe cei care o merită. Când partenerul său este ucis, Eldon dă pe faţă toate fărădelegile superiorilor săi, ajutându-l pe noul şef al poliţiei, Arthur Hollad, să-şi ducă ancheta la capăt.

Iar joi, 21 februarie, la aceeaşi oră, 22.10, Jean-Claude Van Damme, John Ralston ne ţin în tensiune în filmul de acţiune Glasul sângelui (POUND OF FLESH – SUA, 2015), regia: Ernie Barbarash.

(w882)

În Filipine, unde se pregăteşte să-i doneze nepoatei sale un rinichi, fostul agent secret Deacon devine victima unor hoţi de organe. Disperat să-şi recupereze rinichiul şi s-o salveze pe fată, el porneşte într-o cursă contra cronometru, pătrunzând în lumea interlopă din Manila, pe urmele unei reţele periculoase de infractori.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...