loader
Foto

"FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10", cu întrebări de nota 10

„Mai bine femeie, sau mai bine bărbat?!?”, se întreabă în debutul noului sezon Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ.

 

Marina Almășan și Claudiu Bleonț dau astăzi startul celui de-al patrulea sezon FEMEI DE 10, BĂRBAŢI DE 10, luni, 12 martie.

Emisiunea se difuzează de luni până joi, de la ora 16:40, iar tema ediției inaugurale, „Mai bine femeie, sau mai bine bărbat?!?”, va fi discutată alături de invitaţii Andreea Marin, Marcel Pavel, Bebe Mihăescu - psiholog, Cristina Demetrescu – astrolog.

„Abia aștept reintrarea pe post, alături de un coprezentator al cărui fană sunt de decenii! Cu Claudiu am colaborat, cu ani în urmă, și nici că-mi puteam dori un partener mai spumos și mai inspirat, în discutarea unor teme și cazuri delicate, pe care le vom pune în discuție, în acest sezon”, a spus Marina Almăşan.

Alături de Claudiu Bleonț, coprezentator, realizatoarea TVR 2 mizează pe o dispută „pe cinste”. „Alături de Marina mă simt ca acasă, pentru că am un partener cu care pot să mă cert rămânând prieteni”, a mărturisit actorul.

Nu întâmplător în prima ediție a noului sezon, Marina Almășan a invitat alături de ea vedetă pe care o cunoaște de mult, Andreea Marin, iar tema disputei ( “Ce e mai ușor să fii, femeie sau bărbat?”) va fi subliniată cu diverse comparatii hazlii, între modul de manifestare al femeilor și cel al bărbaților,in diferite situații punctuale: când fac shopping, când merg să se vaccineze sau la doctor etc. Psihologii îi vor supune pe femeile și bărbații din platou unor teste inedite, iar amuzantele sondaje de opinie de pe stradă vor completa “meniul” primei ediții.

"Pe Andreea o cunosc personal de multă vreme, a fost deseori invitata mea, ba, îmi amintesc că, acum vreo 15 ani, i-am încredințat rolul de gazdă a unui eveniment internațional al cărui producător am fost : un mega-concert, în Piata Revoluției, în care cele mai tari trupe pop-rock și artiști din Rusia s-au “întâlnit” cu trupe și artiști similari din țara noastră. Țin minte că Andreea s-a descurcat, ca de obicei, foarte bine, toți felicitându-mă nu numai pentru ineditul eveniment, dar și pentru prezentatorul ales!", a povestit Marina Almăşan.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...