loader
Foto

FC Bayern München - ŢSKA Moscova, în GRUPA D a UCL

Pe 17 septembrie, TVR1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct partida FC Bayern München - ŢSKA Moscova, din GRUPA D a UEFA Champions League.

 

FC Bayern München, deţinătoarea trofeului UEFA Champions League, întâlneşte pe 17 septembrie formaţia ŢSKA Moscova. Partida din GRUPA D a UEFA Champions League începe la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de TVR1 şi TVR HD, putând fi urmărită şi online, pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române.

Întâlnirea de pe Fußball Arena reprezintă prima confruntare între cele două echipe în cupele europene. Ultima dată când nemţii de la Bayern au întâlnit o echipă din Rusia în UEFA Champions League a fost în sezonul 2006/2007. Atunci ei au învins „acasă” echipa FC Spartak Moscova cu scorul de 4-0 şi au reuşit o remiză în deplasare, 2-2, meciurile diputându-se în faza grupelor competiţiei. Din cele 14 partide disputate împotriva echipelor din Rusia, Bayern München a ieşit învingătoare în 6, a remizat tot în 6 şi a pierdut în 2 confruntări.

Cei de la ŢSKA s-au întâlnit cu echipe din Germania în sezoanele 2006/2007 şi 2009/2010. De fiecare dată, ruşii au obţinut victorii pe teren propriu şi au fost învinşi în deplasare, toate partidele disputându-se în faza grupelor UEFA Champions League. Echipele întâlnite de ruşi au fost Hamburger SV (2006/2007) şi VfL Wolsburg (2009/2010).

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...