loader
Foto

Eurovision 2024: Loreen va canta in Marea Finală

Câștigătoarea Eurovisionului, Loreen, va cânta la Marea Finală a Eurovisionului 2024 din Malmö, Suedia.

 

Cu un an în urmă, Loreen a ridicat triumfătoare trofeul pentru Suedia. Sâmbătă, 11 mai, cu o captivantă revenire pe scenă, Loreen va încânta fanii Eurovisionului.

Spărgând barierele ca prima dublă feminină câștigătoare a concursului, Loreen va încânta publicul live, pe pământ natal, promițând telespectatorilor o experiență fără egal.

Anul trecut, interpretarea sa, cu piesa "Tattoo", a adus Suediei a șaptea victorie, la Liverpool 2023, acumulând uimitorul număr de 583 de puncte.

În așteptarea întoarcerii sale, Loreen și-a împărtășit sentimentele:

„Sunt în culmea fericirii pentru că am ocazia să încânt publicul în finală, la Eurovisionul din Malmö, în acest an. Va fi o călătorie profund emoționantă. Susținerea voastră constantă mă încântă mereu. Evoluția mea pe scenă este un omagiu sincer adus comunității și  îndrăgiților mei fani, care mă copleșesc cu dragostea lor. Considerați actul meu artistic ca pe un dar sincer din inima mea pentru voi toți."

Marea Finală a Eurovisionului 2024 va avea loc în Malmö, Suedia, sâmbătă, 11 mai.

 

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...