loader
Foto

Dorin Chirtoacă, invitatul lui Sorin Avram la Vorbeşte liber!

Primarul municipilui Chişinău a venit în această seară la Vorbeşte liber!, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Politicianul din Republica Moldova, Dorin Chirtoacă, a dat curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o nouă dezbatere Vorbeşte liber!. Şi ediţia din 26 noiembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Dorin Chirtoacă este primar al municipilui Chişinău din 2007 şi, de asemenea, vicepreşedinte al Partidului Liberal din Republica Moldova din anul 2005.

Evenimentele din Republica Moldova, în special desfăşurarea alegerilor parlamentare din această ţară programate pentru 30 noiembrie, dar şi alte subiecte la zi din politică se numără printre temele jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! din 26 noiembrie. Anneli Ute Gabanyi, fost analist principal şi director al secţiei române de cercetare la Radio Europa Liberă, Munchen, timp de 20 de ani, vine de asemenea să dezbată subiectul algerilor din Moldova şi Ucraina, precum şi evenimentele de pe scena politică românească.

În talk-show-ul de seară al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.