loader
Foto

Galerie foto

Declaraţii pe Arena Naţională, scutul antirachetă şi noul Cod Rutier

Acestea şi alte subiecte cu haz au fost prezentate la Distractis Show - Distilat de comedie, lu ni, 18 noiembrie, pe la TVR 1 şi pe tvrplus.ro .

 

UPDATE: Ediția emisiunii din 18 noiembrie este disponibilă pe TVR+

Cea de-a treia ediţie Distractis ShowDistilat de comedie de la TVR 1 şi TVR+ începe... înainte de a începe. Mai exact, luni seară, de la ora 21.00, echipa Distractis dă legătura pe Arena Naţională, de unde vor face declaraţii Preşedintele, Premierul şi Primarul General. Toţi trei îşi vor încuraja echipa, dar nu pe cea naţională de fotbal, ci pe cea de... partid! Sorin Oprescu se va lăuda că a pus sub gazon nisip „dă la Paralia Katerini”, Victor Ponta va considera că grecii sunt la fel de buni ca românii la driblatul taxelor, iar preşedintele Băsescu va fi prezent pe stadion ca cel de-al doisprezecelea jucător, preşedinte - jucător!

La „Ora Haş”, Cristian Greţcu, gazda pivniţei cu distilat, va discuta cu cei trei pseudo-analişti - Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşulete - despre stadiul lucrărilor scutului antirachetă de la Deveselu. Vom afla şi părerile avizate ale doamnei Carmen Hara, dar şi răspunsuri la întrebările: de ce a fost instalat scutul chiar la Deveselu? Cum a anticipat melosul popular oltenesc această amplasare? Şi cum ne va salva Olanda la meciul retur cu Grecia?

Noul Cod Rutier, încă neadoptat, îşi propune să fie mai blând cu şoferii care consumă o cantitate mică de alcool, dar să-i taxeze pe şoferii violenţi, fapt susţinut chiar de Victor Ponta. Aflăm luni seară, la Distractis ShowDistilat de comedie, cum va boteza premierul noul Cod Rutier, dacă acesta va fi adoptat cu toleranţa la consumul mic de alcool...

Invitaţii rubricii „Distilat de Muzică” din 18 noiembrie sunt membrii trupei Bandidos, iar Raul Gheba aduce un nou moment de stand-up comedy, sub titlul „Hai Stand-Up, Stand-Up”.

Enigma de luni seară, dezbătută în cadrul rubricii „La Trântă cu Enigmele”, aduce un subiect fierbinte: încleştarea tigăilor. Câţiva specialişti de prestigiu vin să-şi susţină punctele de vedere privind acest domeniu atât de enigmatic precum tigaia de bucătărie: o gospodină care utilizează tigaia la lupta împotriva soţului, un savant diliu de la Academia Română de tigăi de ceramică şi o pereche de rromi căldărari tradiţionaşiti, la care tigaia, ca şi meseria, se fură... La ce concluzie ajung aceştia aflăm în show-ul de luni seară, la TVR 1 şi TVR+, singurul distilat care nu dăunează grav sănătăţii şi nici nu produce dureri de cap.

Distractis Show a revenit la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenată de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical – la prima ediţie, invitaţi sunt membrii trupei Iris. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La trântă cu enigmele rezolvă în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

În fiecare luni seară, de la ora 21.00, telespectatorii TVR pot urmări Distractis ShowDistilat de comedie, emisiune realizată de Casa de Producţie TVR.

 

Despre Grupul Distractis

Foştii „Divertişi” au revenit în 2011 la TVR, după 11 ani: ei au mai putut fi urmăriţi la Televiziunea Română în perioadele 1990-1993 şi1998-2000. Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Traiul la bloc - drepturi și obligații

Traiul la bloc - drepturi și obligații

publicat: Marţi, 14 Mai 2024

Mihaela Olaru vă invită să urmăriți o ediție ”Oamenii și legea”, miercuri, 15 mai, de la ora 13:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Provocări muzicale la ”Drag de România mea!”

Duminică, 19 mai, de la ora 15.00, la TVR 2 avem întâlnire cu muzica uşoară şi cu folclorul autentic într-o nouă confruntare plină de emoţii, ...