loader
Foto

De Paşte, la O dată-n viaţă, câştigi premii ROMVAC

Încarcă o poză cu animăluţe pe pagina de Facebook O dată-n viaţă şi poţi câştiga un miel de Paşte de la ROMVAC.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Din 21 martie, prietenii O dată-n viaţă sunt invitaţi pe pagina de Facebook a emisiunii pentru a câştiga premii oferite de Romvac. Ce trebuie să faceţi? Încărcaţi o poză cu animăluţe, în care să apăreţi voi, membrii familiei sau prieteni dragi, şi intraţi în cursa câştigării a 5 premii oferite de Romvac. Atenţie! Pentru a intra în concurs, pozele trebuie să vă aparţină!

Premiile oferite de Romvac constau în 5 miei pentru Paşte, pe care cinci telespectatori norocoşi îi vor câştiga în emisiunea O dată-n viaţă din 11 aprilie, de la TVR 1, când va avea loc tragerea la sorţi. Concursul se lansează în această seară, la ediţia a doua O dată-n viaţă din cel de-al treisprezecelela sezon.

Regulamentul concursului se găseşte aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...